Hej!

När hösten kommer blir man direkt inspirerad att förnya inredningen hemma samt köpa nya höstkläder.

Vi har länge varit trötta på hur sovrummet sett ut. Vi har t.ex. länge saknat nattbord och har velat ha ett nytt sängöverkast. Att detta inte blivit gjort har vel varit för att vi har tykt att (speciellt sängöverkastet) är onödigt dyra saker att köpa. Nu hittade vi dock både sängöverkastet och nattborden som second hand på Shpock! Nattborden råkade dessutom säljas i grannhuset, vilken lyx!

Jag har också fixat mina naglar. Det hoppas jag att jag kan börja göra med jämna mellanrum nu, känns fresht att ha snygga naglar!

Vi hörs igen!

/ Jennie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det har varit en "liten" paus här på bloggen men tänkte försöka börja skriva lite igen. Nu när jag har ett nytt jobb har jag lite mer tid överlopps. Sitter som bäst på bussen påväg till jobbet så tänkte att detta är ett bra tidsfördriv. Övervägde egentligen att sova på bussen men då är jag så trött när jag kommer fram så försöker att inte somna. På hemvägen går det bättre att sova.

Annars känner jag att jag inte har så mycket att berätta just nu. Eller jag har ju gjort en massa sen sist men tar en fresh start nu och början från och med nu!

Ha en bra dag, det kommer jag ha!

Bjuder på en favoritbild på mig och Martin ❤

Likes

Comments

Min träning och träningsiver går i vågor och efter en låång "down" period med några enstaka länkar har jag nu tagit mig i kragen. Jag har länge tänkt köpa mig ett gymkort men har inbillat mig att det är sjukt dyrt och har därav inte blivit av. När man kollar SATS egna hemsidor stärks även denna inbillning. En kollega till mig går på gymmet i MoS och har länge försökt få mig att köpa ett gymkort och nu äntligen fick jag det gjort - mycket billigare än jag trodde dessutom!

Det företag jag jobbar för erbjuder 2000 kr friskvårdsbidrag som kan användas i köp av gymkort och dessutom har de en deal med SATS. Summa sumarum betalar jag nu ynka 338 kr/ mån och får gå i alla SATS i Stockholm och gå på både gym och gruppträning. Nu finns det inga ursäkter...

Idag var jag första gången och testa gymmet i gallerian! Över mina förväntningar - lätt!

Försökte köpa mig lite motivation!

Likes

Comments

Detta måste vara den sämsta tiden på året att jobba på ett apotek. 50% av alla kunder som kommer för att köpa nånting från egenvården skall ut och resa till värmen medan jag är stuck här i Sverige. Det som gör saken värre är att jag flera år på raken nu har haft en södernresa att se framemot i april-maj medan jag inte har det iår.. Resa skall jag dock ändå, som tur 😃 Inga långa resor men vist skall det bli superkul också med de resor jag har inplanerade! 😍 Det närmsta är att vi kommer åka till Göteborg för att hälsa på Sara och Calle, tillsammans med Miki och Jon, nästa helg.

Tjejresor ❤

Efter Göteborg blir det en helg emellan och så kommer jag åka till Århus för att äntligen hälsa på Anna som studerar där. Då åker vi en del av alla de jag studerade tillsammans med, kul!! 😍 Det är många jag inte träffat på lääänge.

Creme de la gulisar ❤❤

I maj kommer jag också åka till Budapest med några av mina härliga Kimitoflickor ❤ Statssemester är verkligen något jag gillar! Speciellt som ett avbrott från vardagen utan att måsta ta destu mer ledigt från jobbet.

Kimitoflickorna😘

Nångång denna vår borde jag också få till att åka till Oslo för att träffa alla fina där borta. Får se när det passar!

TEAM WARZAWA 😎

Nåja vist har jag en hel del att se framemot! Men en vecka eller två i solen sku ändå inte sitta helt fel 😉 Vi får ta det i september sen!

Ha en fin dag! ❤

Likes

Comments

Det har varit väldigt tyst här, sorry! Istället för att skriva en massa tänkte jag göra en bildbomd, enjoy!

Har varit på bio, snaptexten talar för sig😄

Köpt lite blommor hem, älskar det!

Så har vi varit ut och gå för att upptäcka allt Stockholm har att erbjuda!

Likes

Comments

I helgen hade vi besök av Marie och Victor från to-sö, superkul!! 😍 Det var/är så kul att ha besök hemifrån. Jag jobbade tyvärr fredagen men var sedan ledig resten av helgen så vi hittade på allt möjligt. För att det här inte skall bli ett tråkigt inlägg om vad vi gjorde så tänkte jag berätta det med bilder. Enjoy!

En sväng till Gamla stan före jag skulle dra till jobbet.

Efter jobbet for vi direkt till o'learys för att spela shuffle board och andra kul spel. SVINkul (😂)! Lite komiskt tycker jag det är att det finns i ett shoppingcenter, så när vi skulle gå hem gick vi igenom ett tomt shopping center.

Lördagen gick vi först och shoppade lite i MoS och efter det kom vi hem för att göra oss klara för middag. Vi hade bokat bord på Jamie Olivers Italian restaurang, helt sjukt gott!! Det var meningen att vi efter det skulle dra på stand up men det var fullt så gick till en bar som heter Spitfire istället. Det var en kul kväll! Dock började vi redan ångra den sena hemkomsten, och all dricka, i tunnelbanan.. Marie och Victor skulle ju åka iväg ren klockan 09.00 på söndagmorgon..

Ett fint gäng❤ Tänk att både jag&Marie och Martin&Victor är barndomsvänner, what are the odds? 🙈 Tack för en fantastisk helg, snart igen!

Likes

Comments

I brist på annat tänkte jag att jag skulle visa lite bilder från vår lägenhet. Jag tänkte jag börjar med sovrummet eftersom det var ända rummet som var tillräckligt städigt när jag tog bilderna ;)

Har fått nya påslakan till julklapp så passade på att ta en bild med dem också, så fina! 😍 belysningen ovanför sängen är julgransbelysningen som jag temporärt la där men nu tycker jag det är så mysigt så det kanske får stanna.

Ljus i mängder - love it!

Eftersom vi inte hittat tillräckligt smala nattbord får Ikeas pallar agera det tills vi hittar. "Tavlan" som ligger på Martins sida hittade jag i en tidning och bara måste rama in eftersom det är exakt så som det är i vårt förhållande. Jag med iskalla fötter och Martin som hatar när jag försöker värma dem mot honom 😁

Likes

Comments

Gjorde just det ENORMA misstaget att försöka få ut granen själv utan verktyg att knippsa av grenarna med.. Kan ju lätt säga att det blir att dammsuga hela lägenheten imorgon. Tur att det bara är jul en gång om året för funderar nu starkt på att ha en plastgran i nästa år!

Och whats up med att barren attackerar en då granen är torr, är den bitter på att vi lämnat den eller?! När man försökte flytta den eller klippa av en gren hade man en miljon barr instucket i kroppen..

Kvaliteten på bilden är inte så hurja eftersom jag i detta skede ren va skitförbannad. Det hela slutade med att jag dammsög det värsta av barren från granen och sedan kastade ut granen på balkongen. Det får jag ta itu med när Martin kommer hem...

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en fantastiskt skön helg hemma i Kimito. Det har varit så kul att träffa alla nära och kära❤ Vi har nu bott i Sthlm i ca 2 månader och tänkte uppdatera er om några skillnader jag märkt, både positiva och negativa.

- Korven i Finland är mycket godare än den i Sverige. Vanesak antar jag, verkar som att alla länder har sina egna korv.

- Butikerna är freshare i Fin än i Swe.

- I Swe är det fullt acceptabelt att ha vilket nagellack du vill på jobbet. (Love it😍)

- I Swe betalar man mycket mindre för sina läkemedel än i Fin.

- I Swe älskar man (för det mesta) oss finlandssvenskar och folk är genuint intresserade att få veta mer om varför man är här osv. Många kunder på jobbet vill veta allt och kan inte understryka tillräckligt hur fantastiskt vacker dialekt vi har 🤗

- I Swe finns inga matlagningsgrädden med smak, endast olika sorters creme fraiche. Nånting som Martin blir extremt irriterad på.

- Flygen från Sthlm utomlands är mycket billigare än de från Helsingfors.

- Personerna i Swe är mycket mer öppna än de i Fin och berättar gärna allting om deras liv.

- Finländare är mer medvetna om saker och ting, t.ex. vad gäller läkemedel.

Nu kommer jag inte på fler skillnader som jag skulle ha märkt 😄

När jag kom hem igår möttes jag av denna syn... en så gott som död jukkapalm och ja, det samma kan man väl säga om granen. Igår orkade jag inte ta tag i nånting så det får bli kvällens program.

Likes

Comments

Sitter i lunchrummet och dödar tid. Tänkte lyxa till dagens lunch med en burger från Max, vilket skämt det blev 😂😂 Jag beställde en low carb burgare men fick en no carb burgare, tydligen.. Var kaos på Max så tänkte jag tar det som takeaway till apoteket så märkte detta missöde först när jag kom hit, så de fick vara. Var ju inte riktigt samma sak att bita igenom två salladsblad istället för bröd.. Nåja, helt okej smakade det men blev så otroligt slö. När en kollega kom in i pausrummet för att gå på toa förstod hon ingenting av min förklaring igenom allt skratt.

Man blev ju så paff när man öppnar, vad man tror är en vanlig burgare, men så är det ett ändå stort salladshuvu typ 😅

jaja, bra att får man skratta lite också! Nu tillbaka till jobbet.

Jennie

Likes

Comments