Tjenare allihoppa! Jag har skaffat ny blogg.,www.nattstad.se/elinlarssons Följ, läs och kommentera den nu då va wink

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag åkte jag och rebecca in till göteborg, vi skulle egentligen kolla bio med så blev det inte hehe istället shoppade vi loss i affärer, haha nämen jag hittade vi två tröjor en från monki och en från tessie.

Likes

Comments

Jag borde verkligen få en stor applåder för att jag är så duktig på att blogga, eller inte. Jaja jag ska försöka sätta igång med bloggningen nu igen.. vi får väl se hur det går. Men det är bara det att det är så himla tråkigt att skriva dag för dag vad jag gör under dagarna, så om ni har något förslag om något jag ska blogga så kommentera gärna.

Likes

Comments

Ville bara säga att jag tar en paus från bloggandet ett tag som ni säkert har märkt, orkar inte just nu. Blir nog att börja blogga igen när min andra blogg är klar, när det nu blir ;)
 

Sen ville jag bara säga en sak till, jag är så jävla trött på allt tjat om det och det, jag är inte perfekt så är det bara! Sen visste jag att det skulle bli så här, jag visste redan från början att jag bara skulle vara ersättaren men på något sätt hoppades jag ändå att det inte var sant. Visst du kanske inte bara kommer skita i mig men jag kommer alltid komma i andra hand. Men nu vet jag i alla fall. Ingen idé att försöka neka det.

Likes

Comments

Igår kom jag hem från turkiet, åh jag vill tillbaka igen! Det var absolut en utav dom bästa veckorna på sommarlov, jag har haft så sjukt kul och jag har lärt känna en hel del folk på resan också. Saknar redan allt och alla..

Sista dagen av sommarlov nudå, taggad för skolan? Nej inte det minsta. Usch jag ser verkligen inte fram emot skolan, sommarlovet har gått så sjukt fort det här året. Men i alla fall idag ska jag träffa Amanda, saknad flicka det!

Likes

Comments

Igår runt 4 tiden så stack jag till torget och träffade jonnah, vi fikade, snacka och så. Klockan sju så skilldes vi. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, kollade på film typ. Idag åkte jag med mamma till torp jag köpte två linnen och jag ångrar sjukt mycket att jag inte köpte ett par shorts som jag gick och höll i länge.. Jaja. Imorgon ska jag ner till torget och träffa frida, saknad tjej det asså. Nämen nu ska jag faktiskt försöka sova, godnatt på er.

Likes

Comments

Nu har jag precis sätt klart på filmen lol, det är nog en utav den bästa filmen jag sätt faktiskt och skådespelaren Douglas Booth som är med i filmen är så sjukt snygg! Jag rekomenderar den starkt asså.

Likes

Comments

Det är inte varje dag man vaknar utav ett sånt här sms, ja klockan 5 på lördag lyfter flyget till turkiet. Gött mos!

 

 

Likes

Comments