Sitter på jobbet nu har några timmar kvar, idag blev det 11.5 timmars jobb. Kroppen börjar säga ifrån nu känner mig trött och sliten. Men det kommer bli en bra lön nästa månad om vi säger så.

Dagens dilemma-Tänker på vad vi ska äta när jag kommer hem, både jag och min kille slutar sent idag så vi kommer nog vara hemma runt 22. Är så sugen på tacos men hinner inte åka förbi och handla det vi behöver idag, eller så får de bara bli pizza nu när vi ändå har fått lön. wiihooo!

Tjejerna mår bra vi gick upp kl 6.00 idag fixade oss och tog oss till förskolan älskar mina små troll. Khloe har blivit så stor så hon klär på sig helt själv, så skönt! Det ända hon begär att vi ska lägga fram kläderna till henne. *Medans Kiara inte vill bli stor "mamma jag är bebis" så lägger hon säg på min mage. Hon är så bekväm av sig så det är sjukt. men det gör inget för hon är min bebis och kommer alltid att vara det..


En liten bild på mig och min lilla bebis på Grönalund

Likes

Comments

Dagen började redan kl 5 på morgonen av att jag vaknar i panik, kom då på i drömmen att jag idag jobbade som tur hade jag kvälls pass så hann komma i tid till jobbet.

Men då började dagens stora problem hade då inte fixat någon som kunde hjälpa oss med hämtning av tjejerna. Så under dagen fick jag ringa runt och kolla om någon kunde hjälpa oss, till vi hittade bästa farbror och tia Ari som erbjöd sig att hjälpa till. vilken tur vi hade idag. Jag som trodde jag va ledig veckan ut och redo att ta semester med tjejerna redan på lördag. Men det får bli på söndag istället. Idag jobbar jag fram till kl 20,00 så då får jag se vad jag hinner med idag.

Likes

Comments