Träning
Nu har jag bestämt mig!

Det blir till att tävla i sommar redan. Jag har i alla fall siktet på Tammerpokalen den 9 juli och det är lite mindre än 16 veckor dit, så med en massa hårt jobb kan man säkert hinna i form innan dess. Om jag inte gör det tar jag siktet på någon annan tävling senare i höst helt enkelt. Jag ska dock göra allt i min makt för att ta mig till scenen den dagen då min pojkvän fyller år, så jag tänkte det kan vara ett kul tävlingsmål tack vare det!

Hädanefter ska jag planera mina dagar bättre så att jag hinner träna allt jag vill under en vanlig dag. Det som är lite jobbigt är att man inte jobbar samma tider varje dag så att man inte har fasta tider när man tränar. Men som sagt, planerar man får man in sin träning utan problem antingen innan eller efter jobbet. Inga problem med det! Nu kör jag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mat, Träning, Mys

Hej på er!
Tänkte berätta om helgen som var. I lördags jobbade jag 09:30-14:30 och när jag kom hem gick jag och Tobias ut på promenad i det fina solvädret! Det är så härligt att det blir allt varmare och varmare ute även här uppe i Norrland. Efter middagen av ris och köttfärs gick vi vidare till gymmet för att träna och sola i deras solarium. Det blev ett ryggpass för mig och även lite övningar för att träna upp min vänstra serratus anterior som har gjort ont för mig i flera år. Nu vet jag i alla fall vilken muskel det är som gör ont, så mer träning av den ska det bli!

Igår började jag dagen med en timmes promenad på bandet framför Nyhetsmorgon. Sedan jobb igen 11-15 innan firandet av min svägerska. Vi gick ut och åt allihopa på BBQ Garden vilket var supertrevligt! Både jag och killen var som förlamade efter middagen så vi stannade hemma och myste med en film istället innan vi gick och sov redan vid kl 22.

Idag känner vi oss båda lite ur form så det lutar åt att bli en promenad istället för styrketräning innan våra jobb från 13-21 idag. Hörs senare!

Likes

Comments

Träning
Intervaller

Tjena! Första blogginlägget här. Tänkte starta med både blogg och ett mer strikt "livsschema" samtidigt. Med livsschema menar jag förstås både kost och träningsschema. På senaste tiden har jag nämligen både ätit och tränat lite på måfå istället för att hålla mig till ett schema. Så nu blir det ändring!

Började min morgon med intervaller idag. Har tidigare hållit mig till powerwalks - PW's men eftersom att jag lite har glömt bort hur man egentligen fettförbränner kom jag på att jag måste börja med intervallträning istället som min cardioträning.

Jag började med 5 min uppvärmning,
1 min intervall + 30 sek vila i 10 min
och avslutade med 5 min nedvarvning.

Efteråt var det jäkligt skönt även fast man andades som en gnu! Mer ska det bli!

Likes

Comments