H, H, N

Hej på er. =).

Hoppas läget med er är bra, för hos mej är det super bra. Det är mammavecka nu och jag njuter till fullo över att få ha barnen.

läggdags. Så jag passade på att ta kort på H när hon höll i den nya Twistshakes flaskan som kom på posten förra vecka. som ni kanske redan vet så är jag ambassadör för just Twistshake så jag får hem en flaska eller vad det nu kan vara. =)


Snart är det dags att göra sig i ordning för en tur till huset. Sonen ska hämta sin väska med hans hockey grejor + att N ska hämta mer kläder som hon kan ha i lägenheten. =)


Hoppas ni får en fin kväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

H, H, N

Hej alls.!

Nu har det varit tyst här från mej ett bra tag. Kommer skriva ett inlägg om varför det har varit så tyst som det är, men jag tänker på er alla hela tiden och vill gärna komma in och skriva. Men just nu så orkar inte jag göra det då det är en hel del som har hänt..

Kommer in senare ikväll och kan skriva lite.

Likes

Comments

Vardagen, H, H, N, Träning

För ett tag sedan skaffade jag en PT och det var det BÄSTA beslutet jag har tagit. Så mycket har förundrats sedan jag starta med han!.


Nu väntar jag på mitt nya schema som jag ska få utav honom, och jag är så sjukt taggad för det.! 15 kg har jag gått ner och 13 av dom är med hjälp av honom. :).💪.


Annars då? Barnen växer och blir stora. Sonen ska börja 1an nu till höst, Dottern går 1 år kvar på dagis och mini börjar inskolning den 8e augusti, jag har skapligt mycket ångest över att hon ska börja där.! ♡. Mammas lilla älskling. 😊.


Likes

Comments

Familjen , Vardagen

Kan man blir mer irriterad ?? Skrev ett ganska långt inlägg och lyckas radera allt. :O HUR är det möjligt ??Men det är väl bara att skriva på nytt.!

Torsdag och jag är ledig i 2 dagar till. Fick semester på lördag, och det känns kanon.. Sonen ska ju ha match på Norvalla och vill absolut inte missa hans sista match hemma.! Så min snälla gruppledare fixa så jag fick semester. =). Han hade ju match i Tisdags med och då gick det så bra, håller tummarna för att det ska gå lika bra denna gång :D.


Det blev en springtur även denna dag, men jag hade önskat att det hade regnat under tiden som jag sprang. Älskar att springa när det öser ner regn:D.


Nej ni ska jag logga ut. vi ses.

Likes

Comments

Familjen , Vardagen, Vänner

Idag hade grabben sin 2a fotbollsmatch i Örebro och på lördag är det dags igen, och den är här i Nora:). Ska kolla med chefen om jag kan få byta lördag dag med nån, vill ju så gärna kolla på hans sista match.


Likes

Comments

Familjen , Vardagen

Denna dag har verkligen gått i ett. Först kom svägerskan hit, och hon hade med sig en liten vovve. Mini blev super glad för den lilla och gick efter henne.! Hon skulle klappa och klappa, och så blev det. Sen kom mannen hem från jobbet, slänger i mej käk och drog till jobbet. Även där var det mycket så det var bara att sparka igång dagen. Tog mej en stor kaffekopp och njöt en stund innan jag började med att byta sängkläder.!:) sen har det hållt i sig. Så nu sitter jag i soffan hemma bredvid min man. Ska snart duscha och krypa ner i sängen.!


God natt ♡

Likes

Comments

Familjen , Vardagen

Nu är ett kalas över, så nu väntar vi på att nästa barn ska få ha sitt barnkalas med massa vänner och godsaker.

Dagen blev lite stressat men vi fixade det också.. Huvudsaken att min lilla flicka på 5 år blev nöjd, och det blev hon.. Hon sitter just nu och leker med lite klistermärken och en bok.! Mini sover och grabben kollar på tv, mannen är ute bland all ved och jag sitter med datorn i mitt knä.!


Hoppas ni får en trevlig kväll.

Likes

Comments

H, Vardagen

Hej.!

Torsdag idag och en dag närmare helgen.!, Denna dag så startade vi med ett besök på vårdcentralen, fast det var ju klockan 11 men ändå. Hailey skulle ta blodprov och allt gick bra. Hon blev lite ledsen andra gången för att vi höll fast hennes arm. Men hon var så snäll annars, hon fick en söt litet lejon av sköterskan som tog provet.! Men GUD, hon tålde INTE verkligen inte bedövningen och inte klistret heller som var på, ILLRÖD i båda armarna =( Så är det kvar tills i morgon så ska jag kontakta BVC och fråga vad jag ska ta på de..! Hon är super känslig mot precis allt denna lilla dam. ❤😥Så nu hoppas jag att provsvaret kommer fort så man vet vad hon tål och inte tål.

Senare så drar jag iväg till jobbet och jobbar en stund, från halv 6 till halv 10 i kväll. Så det är ganska lugnt och skönt =)


Likes

Comments

Familjen , Vardagen

Står just nu vid min dator med musik i bakgrunden och tänkte slänga in ett inlägg innan jag drar ut och springer.

Maten är intagen, stora barnen kollar på dumma mej 2 nere i soffan med en skål popcorn och mini röjer runt blant våra kläder. Så det ser ut som hej kom och hjälp mej ungefär. =) Hur ser det ut hemma hos er ikväll ??=)


Nähe hörrni fina läsare, nu ska jag ta på mej spring kläder och dra ut en stund.!

Likes

Comments

Vardagen

Hej alla fina.

Måndag och vi kör en ny vecka. Hur startar ni eran vecka, jag starta min vecka med massor av gos från barnen, frukost, kör dom till skola och dagis och sedan hem igen. Myser med den lilla innan hon vill sova sin förmiddags lur.♡ Jag brukar lägga mej bredvid henne ibland och vila jag med, beror på hur natten har varit.


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ta det lugnt.

Likes

Comments