Header

Sponsrade inlägg

Detta fina armbandet fick jag hem för några dagar sedan, så himla vackert! Detta inlägg är ett samarbete tillsammans med www.chloesbracelet.se. Det är ett UF företag gjort av Vilma och Malin. En 2/3 av priset på armband som säljer går till sos-barnbyar. Ett armband ligger på 89kr, men med hjälp av en rabattkod till er som ni skriver in när ni kommer till kassan är "Jennie10", för 10% rabatt. Hoppas ni vill stödja deras UF företag och även sos-barnbyar.

HÄR är armbandet jag fick hem. 💗

x JennieJohansen

Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina!
Ett bra tag sedan jag uppdaterade er, det har hänt saker som jag tyvärr inte kommer att dela med mig av, som tar upp den mesta tiden i mitt liv just nu. Polis, psykologer och advokat är inblandat. Mer än så kan jag inte berätta. Jag försöker komma tillbaks på banan igen, med plugg, skola och mina sociala medier. Hoppas allt är bra med er ❤

Har jag nämnt att vi har en katt i lägenheten där jag och Fannie bor?

x JennieJohansen

Likes

Comments

Resor & äventyr

...35 plusgrader, sol, blått hav och goda drinkar.

Jag trivs inte där det är kallt och grått. Mitt liv och min hälsa blir så mycket bättre när jag är utomlands. Att åka till ett land där ingen förstår sitt egna hemspråk och bara få göra precis vad man vill, det finns inget bättre. Att gå upp vid klockan 9-10 på morgonen och ligga i en solstol med en kall drink i handen och svalka kroppen i havet/poolen. Spendera hela dagen på att ligga och steka i solen, sedan gå till rummet för en dusch, fixa till sig lite och gå ut och äta. Hur underbart??

x JennieJohansen

Likes

Comments

Den 19 januari klockan 9 så ryker mitt hår. Jag är så himla trött på mitt slitna, tråkiga hår. Nu är det dags för en förändring. Vad tror ni, Kommer det bli bra?

x JennieJohansen

Likes

Comments

Sponsrade inlägg

wow!! Jag fick hem en box ifrån Testagram. Fick väldigt mycket olika produkter, såsom: Tvål, kakor, drycker, sköljmedel, parfym mm. Vill ni också få hem en box ifrån Testagram? Beställ från deras hemsida för 99kr. HÄR kan du se vad man får varje månad.

Kommer även ha en tävling på min Instagram med en av deras boxar. Se till att ni följer mig där för att sedan delta i tävlingen!

x JennieJohansen

Likes

Comments

Instagram@jenniejohansen