Vi kör en lista!

Jag tror aldrig jag gjort en blogglista, eller? Kan ju vara skoj att läsa såna ibland på andra bloggar tycker jag, så i brist på annat så kommer här en lista med lite random frågor och svar om mig jag hittade på en annan blogg. På bilden här ↓ hade Farbror Tilt fastnat med sin klo sådär jättskönt på insidan av min underläpp, jag hade gratis läppförstoring den dagen som synes.

Låt som när du är ledsen sörjer till? Nä nån sån har jag inte, vissa låtar berör däremot mer än andra och jag kan bli jättekänslosam när jag lyssnar, men det är sååå olika och det är sällan jag kan lyssna på musik då det mest blir ett buller och surr i huvet på mig och jag hör inte vad som sjungs om jag inte har texten framför mig vilket är tröttsamt mest. Sist var det nog "Accidents can happen" som gick varm, med Sixx AM, vilken handlar kort om att det är okej att göra misstag, men att man får lära sig av dem. Texten handlar om drog/alkoholmissbruk och att ta sig ur det.

Beroende av: KAFFE!!! Och Linnéa.

Vem behöver du mest just nu: Jag tycker att jag har alla jag behöver runt mig. <3

Vad tror folk om dig? Jag vet att många gånger innan folk har lärt känna mig så har de fått uppfattningen att jag är en jävla stropp, det har de själva berättat. Vilket är väldigt tråkigt, men jag gissar att det beror på att jag är blyg, tyst och avvaktande bland nytt folk och inte riktigt törs ta för mig. Att jag är halvdöv och kanske inte alltid hör vad som diskuteras och istället håller mig på mitt hörn för att jag inte vill skrika "va?!" stup i kvarten, är ju säkert också en anledning till att folk kanske tror att jag inte bryr mig.

Stämmer det? Haha nääää inte alls!

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon och mina läppar.

Brukar du skratta för dig själv? Ja ;)

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Haha tlött fisksoppa! :)

Nästa mål i ditt liv: Att ge Linnéa bästa tänkbara uppväxt, med gott självförtroende och självkänsla.

Hur svarar du i mobilen? Ja Jennie

Vem ringde dig senast? Jag smsar med de flesta då jag tycker telefoner är smått obehagliga ;) Dock funkar ju inte det med alla tyvärr. ;) Så Britt ringde mig senast i dag.

Antal timmar sömn inatt: Det var väldigt få, Linnéa lekte jetmotor och snurrade hejvilt, var ledsen flera gånger och skulle upp och stå om vartannat. Förmodligen för att hon blev alldeles för övertrött igår.

Tycker du om din pappa? Klart jag gör! Han är världens bästa pappa och morfar, går inte att önska nån bättre. ❤ Det fanns inget om mamma av n��n anledning men det är ju samma svar där såklart. ❤

Brukar du komma i tid? Ja sånär som på minuten. Dock har jag fortfarande inte lär mig tidsuppfattning och inser aldrig hur lång tid saker tar så det blir alltid tokstressigt oavsett hur gott om tid jag hade innan. Det har ju inte blivit lättare med tidsuppfattningen sedan Linnéa kom kan jag ju meddela. ;)

När mår du bra? När jag får vara i skogen/fjällen och mina paradis Ruvallen, Lillvallen och Anåro. Lugn och ro, tystnad. Det är dock svårt att må dåligt när jag får vara mamma till Linnéa. ❤

Hur känner du dig nu? Jag mår bra! Är riktigt trött idag men jag mår fint. ?

Vanligaste färg på dina kläder: Svart. ? Men försöker addera liiite färg iaf.

Var du aktiv i skolan? Idrottsaktiv? Näheheheeru! Att sporta och idrotta har alltid varit nåt jag aldrig haft intresse av. Och skolidrotten var tung när man som jag var väldigt blyg och osäker och inte ville synas och bli bedömd.

Favoritdryck på morgonen: KAFFE!!! Med en skvätt grädde. ?

När brukar du oftast gå och lägga dig? Senast 20:00 ? jag orkar inte längre än så.

Är du blyg? Ja i vissa sammanhang. Bland nytt folk oftast och i situationer/sällskap där jag gärna vill bli accepterad. Vilket inte underlättar direkt. ?

Sysslar du med någon idrott? Tyngdlyftningsgrenen "Linnéa". Jaga galna katter genom lägenheten och krypa 100 meter golv.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Japp

Är du bortskämd? Absolut! Med underbara människor och djur runt mig

Vad lägger du mest pengar på? Ytligheter, katterna och Linnéa. ?

Bästa köpet på den senaste tiden? Linnéas bilbarnstol.

Vilken är din favoritdag? Alla dagar med Linnéa, *tjatig* ?

Favoritplagget hos dig i vår? Jag vill ha en massa mysiga fina tunikor och långa linnen.

Vad är det bästa du gjort på länge? Linnéa såklart. ? och att flytta HEM!

Ser du fram emot något just nu? Våren och sommaren, att se Linnéa springa runt på gräset med katterna, kunna vara i skogen och visa henne Lillvallen och förhoppningsvis även Anåro.

  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer

Cecilia,
Jag tror det är såhär, du ser jäkligt bra ut och du gillar stt sminka dig och se fräsch ut. Då är du automatiskt klassad som stroppig och svår både av tjejer och killar. Jag skämtar inte, jag tror faktiskt det är så. Jag får höra att jag ser sur ut ? Haha stämmer ju det ?
cillens.blogspot.com
Jennie
,
Haha ja smink kan säkert ha den effekten, det har du rätt i. ? men haha, du ser inte sur ut! Så har då jag aldrig tänkt ?
Trollkatt,
Där håller jag inte med Cecilia ? Utan jag tror mer på att sådant sitter i just osäkerhet/blyghet. Jag känner ingen som tänker så per automatik för en snygg tjej. Däremot är det ju skillnad på om någon är avslappnad, öppen, pratglad och ler massor jämfört med någon som kanske är mer avvaktande. Tycker iaf jag. Jag tror vuxna människor försöker läsa av ansiktsuttryck och vad personen utstrålar just då och många gånger blir det helt fel. Människors osäkerhet kan så ofta tas för både kyla och ointresse. Så tror jaaaag ?
trollkatt.se
Jennie
,
Jo men jag håller med dig, jag har själv missuppfattat människor som i själva verket är blyga och osäkra och tyckt att de varit ena störiga jävlar. ? Nu förstår jag ju bättre eftersom jag känner mig själv bättre och kan tänka att det förmodligen är pga blyghet de agerar som de gör. Och då kan jag tycka lite synd om dem och faktisk även våga ta lite kontakt då jag förstår hur de har det. Om jag ser till mig själv så kan jag känna mig väldigt stel och obekväm i vissa sällskap, ibland går det jättebra och jag känner mig lugn och avslappnad även om jag inte har så mycket att säga, men vissa människor får mig att känna mig olustig och då drar jag mig ännu mer inom mitt skal, tittar/lägger tankarna på annat eftersom jag inte har ett skit att prata om och knappt törs öppna käften. Så ser jag mig själv utifrån så kan jag nog verka väldigt arrogant och ointresserad vissa gånger. Men nu för tiden bryr jag mig inte så mycket om det. Oftast. Men jag förstår ju om jag kan uppfattas stroppig även fast jag försöker vara med och trevlig, men det går som sagt inte med alla människor. Det dumma är att det är många som faktiskt pratar med mig på affären och s�� och jag blir jätteförvånad och jätteglad för jag tar för givet att de tror att jag är en stropp. ?