Slicka på superlim och Pappas dag

Det var meningen att jag skulle blogga för ett gäng dagar sen, på pappas dag, då jag tog en massa bilder och vi vräkte i oss tårta och var ute och snubblade runt på ett kalhygge och besteg stengrejer som kallas för hammare utan att se ut som sådana, mycket märkligt. Men eftersom jag jobbar nu igen, så är jag en zombiefierad vägglus när jag väl kommer hem oavsett om jag gjort nåt vettigt eller inte under min arbetsdag. Det är som att jag stänger av mig själv, en rätt onödig funktion det med, men hela jag är ju som tidigare konstaterat - en total missanpassning av de inbyggda komponenterna. Så jag önskar mig härmed en mer kompatibel och stabil Grinde i julklapp. ;) En som inte slickar på topsar som har superlim på sig och därmed får håriga klumpar på tungan som svider som satan till exempel... en som inte försöker starta bilar som redan är igång... en som har ett kranieinnehåll som håller reda på vad kroppen gör istället för att låta den sköta sig själv helt och hållet medan tankarna är i nåt annat universum och kroppsdelarna spretar åt alla håll och ögonen funderar på nåt helt annat. Aja, Jennie Grinde helt enkelt. Btw, det var en jättemysig Pappas Dag i söndags. Det var det jag skulle rabbla om. Var dit med blommor och trisslotter och pappsen vann gudskelovihimelensdjupasteavgrunder 60 riksdaler! Svullade tårta förstås och hinkade kaffe. Sen drog han med oss till en plats som han sett var utmärkt på en karta från 1700-talet! Ett gammalt provbrytningsställe för marmor utefter Lossenvägen. Jag älskar sånt här, när han drar med mig på såna ställen och berättar historien bakom. Det är guld värt och så intressant! Marmorhammaren kallas det här stället och man kan se spår efter att de handborrade i klippväggen.
>
>
Sen undrades dom lite ute på hygget innan vi travade vidare till nästa hammare, som jag inte minns vad den heter. Men det var en underbar utsikt därifrån.
Efter att ha gått ifrån oss tårtan så sade fadern mycket bestämt att vi behövde mer... så då följde vi snällt med in och stoppade i oss av tårtan som bror hade haft med sig, jösses. Här är det då ingen risk för svältdöd. Sen åkte vi vidare till Christer för att fira honom med blommor och trisslotter även där. Fin dag. :) Nu ska jag fortsätta fundera på oväsentligheter, packa in min armé av kesoplättar jag stekte när jag kom hem i folie, jag kom inte hem i folie, jag ska packa in plättarna i folie. Torka bort teet jag just hällde nerför min haka och ner i knät då jag trodde mig ha ett större munhål än vad jag hade och känna mig tacksam över sånt som faktiskt går rätt om dagarna. ;)
  • 11 visningar

Gillar

Kommentarer

Reading this makes my decisions easier than taking candy from a baby.
carinsurancequotesvin.top/car_insurance_zip_code_rates.html
Reading this makes my decisions easier than taking candy from a baby.
carinsurancequotesvin.top/one-dollar-a-day-auto-insurance-nj.html
The purchases I make are entirely based on these articles.
autoinsurancequotesmax.top/auto_insurance_kalispell_mt.html