Rôvvar och skoraseri

Snart kommer jag kasta allt vad vinterskojävlar heter rakt ut i kohagen, Bambi kanske behöver ett par i vinter, bambisars fötter är ju inte av storlek large direkt så alla jävla parjävlar av skor jag beställt senaste veckan borde passa sådana minifötter. Nä men jag blir på allvar redigt jävla less nu. Jag beställde som sagt två par rejäla vinterstövlar från Sorel och The North Face, mätte mina egna fötter noga och kollade storlekstabellen på hemsidan innan jag beställde. Min vanliga storlek skulle passa. I helvete, de ena nådde jag ända fram i tån på så det finns inte en chans i helvetet att jag skulle få på några tjockare strumpor, det andra paret var aningen större och jag kanske eventuellt fått ner tjockstrumpor men då hade tårna fått vricka sig dubbla. Skickade tillbaka och hämtade idag ut ett nytt paket med Sorel-modellen i en halv storlek större, så det med måtta skulle passa och bli över plats i skon enligt tabellen, plus ett par kängor från The North Face då stöveln var slutsåld, enligt tabellen skulle jag kunna ha 38 på kängorna, men jag beställde för säkerhets skull storlek 39. Glad i hågen hämtade jag då idag paketet och provar hoppfullt skojävlarna, Sorelstövlarna får jag ner tjocksockar i men då är det tvärfullt,. Och så kängorna då... tårna når ända fram i skon och gärna en bit utanför om de kunnat!?!?! Va fan? Det skulle ju vara väl tilltaget iom att jag egentligen skulle ha strlk 38! Vad är det för nytta med storlekstabeller om de är regelrätta lögnare?! Att shoppa skor har aldrig varit ett fritidsnöje, men nu känns det som att äta rostig spik. *surmun* Jaja, nu väntar jag ett tredje paket, passar inte de då lever jag i foppatofflorna i vinter. ;) Dessa I-landsproblem, väljer förmodligen en annan butik nästa gång, om 30 år då jag ids sätta mig och leta skor igen.

.

Mamma och jag smög omkring i skogarna både igår kväll och idag. <3

Lilla mamma försvann i höggräset. :D

Jag tänkte att jag skulle fota ett par av de snygga OCH (ta i trä och kors i taket och kasta salt över ögonbrynen) dessutom sköna jeansen jag fick av Cissi när vi var där, det var lättare sagt än gjort med en trollunge i huset. :P De är liksom glansiga på nåt sätt, men tyvärr är de lite för stora *gråta floder* så de hamnar på halva rôvva så fort jag kröker mina håriga ben, så de sitter inte snyggt mer än en liten stund efter tvätten. :(. Jag gillar inte riktigt att ha skärp, jag vet inte varför, det är väl nån fix idé om att fläsket då hänger över ännu mer. ;) Nä, jag vet inte, jag är väl lat bara, helst bor jag ju i dra-på-byxor som leggings och mjukisbyxor som går snabbt att klä på sig, men det är ju snyggt med jeans och dessa sitter dessutom inte åt runt magen, vilket jag avskyr mer än jag avskyr spindelfarbröder, och är den största anledningen till att jag sällan har jeans, förutom gravidjeansen då men jag kan inte leva i dem hur länge som helst, kanske.

Linnéa fick blåbärsfrukost imorse efter gröten. Hela Linnéa. ;) Sen fick hon ett eget blåbärs- och lingonris av mormor att öva sina bärplockarfärdigheter på. :)

Mys i soffan efter middagen. <3 - Det är viktigt med hållningen och framförallt koncentrationen när man sitter på pottan. :)

Tänkte att det borde väl allt vara dags för ytligheter igen nu, det var ett tag sen sist och med tanke på de två senaste Glossyboxarna, vilka utgör det mesta av min ytlighetsshopping som glad men fattig mammaledig, vilka innehöll i det närmsta skit man kan komma för min del så har det varit nära nog deprimerande på den fronten. ;) Telefonsladdshårsnoddarna man fick i den senaste boxen är nog det enda jag använder, resten har jag glömt vad det var men jag gav bort en hel del också. Såååå denna månads Glossybox var faktiskt såpass bra att den förtjänar att hamna i min eminenta blogg. Jag tror jag kommer använda allt!

  • Läppstift - i en färg som till och med jag kanske kommer att använda, det är nog första gången det hänt under mina fyra Glossybox-år. Den ser lovande ut i alla fall, hoppas den inte är för varm bara, då förvandlas jag genast till att se sjuk ut, lika med ögonskuggor, då ser jag rödögd ut om jag använder varma färger.
  • Ögonbrynsmaskara med marshmallowfibrer, ni hör ju - från mitt favvomärke! Ögonbrynsprodukter kan man aldrig testa för många av så denna är jag jätteglad för och det ska bli spännande att testa.
  • Ögonskugga - i en skimrig lila färg som nästan går lite åt gråbrun(?!) samtidigt, har bara swatchat lite snabbt. Jag vet inte riktigt med denna, men jag ska testa den i alla fall, hur jag nu ska göra med den, hoppas den funkar till vardags så kanske jag kan byta ut den totalt urusla Maybelline-skuggan jag köpte sist, så synd för den har en perfekt kall brun färg som jag tycker är omöjlig att hitta.
  • Maskara - sånt som går åt, så det är bra och det är alltid roligt att testa nya förstås. Dock är risken större att maskaran hamnar på alla andra delar av kroppen än ögonfransarna med dessa miniatyrmaskaror. Och så räcker de till 2.5 ögon ungefär.
  • Ansiktsmask - den minst gillade produkten då jag aaaldrig orkar/hinner/kommer ihåg att använda dem förutom typ två gånger per år. Men den ska få en chans att hamna på mitt tryne den med, frågan är när det händer. ;)

Så ja, äntligen en bra box igen! jag började bli lite orolig här ett tag med de två senaste boxarna som inte passade mig alls. Tex: After sun-kräm, jag som aldrig solar. Eller vätskeersättning, jaha till när då? En kladdig smokey eye-penna, ögonpennor ska för mig sitta fast där jag lägger dem, inte behöva suddas ut över halva trynet och läggas skuggor på och joxa för att de ska sitta. Nåt läppstift i icke Jennie-färg. Deodorant nummer 20 i ordningen, en rengöringsolja som kräver att man rengör trynet en gång till efter den nämnda för att få bort allt?! Herregud sånt ids inte jag och vad är grejen?! Med mera med mera. Men jag ska inte klaga egentligen, jag har prenumererat i fyra år som sagt och det är först nu som jag varit riktigt missnöjd med nån box.

  • 18 visningar

Gillar

Kommentarer

Julia Larsson på Facebook,
Motor och fritid säljer ju sorel ... Gå in och testa när deras vinterskor kommer
www.facebook.com/app_scoped_user_id/10152703843475957
Jennie,
Ja nåt så fruktansvärt, jag fattar inte, det kan ju inte bara vara jag som får skicka tillbaka skor hundra gånger för att storlekstabellen inte stämmer!? De borde ju se över det tycker man. ;( Ja dom är så jäkla snygga! Är så glad att jag fick dom av dig. :) <3 Jaså? Haha! JAg tyckte väl inte den var överdrivet mycket bättre än andra bryngeler jag testat, men jag använder sånt nästan varje dag. :) Efter jag målat brynen så drar jag på gel så de stråna ser lite tjockare och tätare ut. :)
www.jenniegrinde.se
Cecilia,
Jaha så du målar först och SEN på med den borsten vi fick o.o Det förklarar varför jag tyckte den var kass xD Då ska jag göra så i morgon :D Brukar också använda bryngel men med pensel liksom :)
cillens.blogspot.com
Sanna,
Använder du sköljmedel när du tvättar dina jeans? Sluta med det i så fall så håller dom sig snygga lite längre och blir inte lika slappa. Vänd dom alltid ut och in när du tvättar och torktumla inte är två andra saker många missar. :) Men just sköljmedel är den största boven. Ja månadens box var superbra! Förra månaden var sisådär. Den där rengöringsoljesaken krävde ju fasen sminkborttagning för att få bort Vanlig babyolja funkar ju 10 ggr bättre och kostar en bråkdel av priset. Den svarta pennan däremot var ju görbra! :)
sannasiljestrom.blogg.se
Jennie,
Ja, det funkar nog bara med endast bryngel på dem som har riktigt tjocka och fluriga bryn och då för att hålla dem på plats, på mig ser det helt galet ut. xD
www.jenniegrinde.se
Jennie,
JAså, det har jag faktiskt aldrig hört! Ut och in brukar jag vända dem, torktumlar typ aldrig. Men då ska jag testa att skippa sköljmedlet nästa gång, tack för tipset! :) Ja vad fan ska det vara bra för att behöva rengöra trynet TVÅ gånger?! Den var jättehärlig att ha på ansiktet men, som sagt, omöjlig att få bort med bara vatten som det står på förpackningen. Jag såg ut som en äkta panda. -.-
www.jenniegrinde.se
Sanna,
Jo tydligen bryter sköljmedel ner fibrerna i jeansen och förstör dom. Det var nått butiksbiträde som berättade det en gång när jag köpte jeans. Och jag kollade upp det och det stämde visst. Efter det har jag slutat helt med sköljmedel på jeansen. Och jag tycker kvalitén blivit bättre och jeansen håller längre.
sannasiljestrom.blogg.se