Lightfest & 80% and counting...

[dropcap]D[/dropcap]en här veckan har varit lång, trots att den blev kort, höh. Tre dagars jobb hade räckt för igår var jag helt knäckt och låg mest som ett florat (drivved in swedish) på soffan på jobbet så fort jag fick tillfälle för att ta bort ontet jag får så fort jag sitter ner, och står för den delen, men det är värst när jag sitter. Det närmaste jag kan komma en förklaring på hur det känns är skavsår på inälvorna, i det här fallet levern som ligger och pressas mot revbenen. Det känns som jag går och går med ett sjuhelvetes skavsår som gnager trots att jag sitter still, så jag blir helt slut när jag sitter och kör. Jag är öm ända ut i skinnet så snart får jag nog bränna BH:n också eftesom jag mest sitter och drar i den. ;) well well, schemalagd 5 veckor till och 20% kvar av bollmagetillståndet såg jag just i gravidkalenderappen, vi får väl se hur det ter sig. Det kan ju bli bättre också när bollen ramlar ner och el kiddo stoppar kraniet neråt har jag hört, om den får för sig att göra det.

I tisdags var jag iväg på ljusparty med PartyLite hos Malla, jag var ju mitt vanliga zombiejag där på kvällen så att vara social var ju inte på kartan alls. ;) Men ljusen luktade i vanlig ordning amaaaaazing och alla 654 olika dofter som man drog i sig samtidigt gjorde ju inte groggyheten bättre precis. Lite sådär drogad känsla över oss alla på slutet. Jag skulle ju inte handla nåt hade jag bestämt, men hur kan man låta bli!? Storshoppade inte precis, men det blev en teljusblandning som kag inte minns vilka dofter det var på förstås och en sån där kaka man bryter i bitar och lägger i en aromalampa. Jag får väl se vad jag beställt om ett par veckor. :P Och av bästa blivande lattebonusmamma Malla fick jag en present med en ursöt snuttis. <3

I tisdags var det ju även våffeldagen, så jag och Lena packade med oss varsitt dubbelvåffeljärn, köpte dubbel våffelsmetsats och vi svullade våfflor som demoner på jobbet, men det var karlarna som fick grädda, vilket de gjorde med bravur. Smeten räckte i två dar, lite overkill där kanske. Men gött vare och de flesta blev kassa i magen, haha. ;)

Vaknade halv 5 imorse, pessdröng och dödshungrig då middagen bestod av världens goaste mamma-limpa som vi fick igår och en halv påse Polly.., inte ens Stinas fel att jag vaknade tidigt den här gången. Så vid 5 var jag tvungen att kliva upp, starta livselixirmaskinen och bänka mig i soffan, and here I am. Ska snart försöka kravla mig upp och försöka göra mig människoaktig, för om ett par timmar drar vi med mammsen till Nörge och hamstrar blöjor och törkôrv och kanske ett och annat plagg med katter på. ;)

  • 11 visningar

Gillar