Kolhydratsfetto & toalettvanor

Det är så jävla uppenbart vilken terrorist Mister Carb är mot min kropp, speciellt nu när jag inte dejtar honom så ofta längre, igen... det har ju gått i bergochdalbaneperioder det där men nu har jag hållit honom stången bra länge och det är så skönt. Men i fredags åt jag potatis till fisken, öring utan potatis är som ett rått ägg utan skal, typ. Grillat kött utan potatis är nästan lika illa det. På kvällen vräkte jag i mig en halv påse chips trots att jag inte var sugen. I lördags när jag kom hem från fjälls vräkte jag i mig den andra halvan och sen blev det tre mackor till middag eftersom det inte fanns nåt annat hemma. Idag fick vi grillat älgkött med klyftpotatis och glass och bär med riven choklad hos svärfar, så fruktansvärt gott! Som sagt, grillat utan potatis finns knappt i min ordbok. Jag skulle kunna låta bli, men jag gör det inte. Idiot. ;) Linnéa mumsade i sig allt kött, men klyftpotatisen var inte så mycket att hänga i julgranen, inte ens när den blev mosad i smör, inte heller bearnaise var nån höjdare, jag tror hon är släkt med mig. ;)

.

I alla fall så märker jag så väl på kroppen så fort jag äter potatis, pasta och mjöl (och rent socker givetvis), jag drar på mig vätska nåt hemskt! Jag får en extra dubbelhaka, det både känns, för det tar emot ;) och det syns för den sammanstrålar nära nog med tuttarna. Magen blir en stenhård stor boll, låren skvalpar när jag går och likaså överarmarna. Det låter säkert helt sinnes, men så är det, hela jag blir svullen och sen får jag - FÖR MYCKET INFORMATION-VARNING!!! - sitta på dass flera gånger om dagen i en timme i taget känns det som i ett par dar utan större resultat vilket innebär att det känns som att jag går omkring med ett fullstort bowlingklot i ändalykten som inte tar sig ut. ;) När jag håller mig borta från kolhydraterna så - för mycket information-varning igen - kanske jag behöver uträtta mitt tabubelagda behov 2-3 ggr/veckan för kroppen tar hand om det mesta jag stoppar i mig - proteiner och fett, det blir inte så mycket till komposten. ;) Men, jag äter en banan varje morgon bara för att det är gott trots att det är bland de sötare frukterna och jag äter tomater och gurka då och då, men jag har aldrig ont i magen trots sällsynta toalettbesök. ;) Den är aldrig orolig, svullen och spänd när jag äter som jag ska, den bara hänger omkring där runt byxlinningen och mår gott. :P

.

.

Hur man ser ut efter att ha fått björnbär och hallon av farfar. :P ---->

.

.

Vi svängde in och hälsade på Sanna, Johan och Alexander också idag. Och Linnéa är ju så otroligt gullig med även honom! Hon skulle helst vilja ligga PÅ honom och kramas och pipas hela dagen och dra i hans små öron, fingrar och tår. <3 Han är ju tyvärr inte riktigt så hållbar för den behandlingen ännu. :P Jag vågade mig på att testa en halv kopp kaffe idag med, trots morgondosen 54mg Concerta i kroppen, och hjärtklappningen kom som på beställning, så det var tur att jag drack så lite för det blev rätt lindrigt ändå. - Snodde första bilden från Sanna.

<3

Så med denna helgens kolhydratintag så är det strax sängläge för denna här, tröttare än allt blir jag ju dessutom när jag äter fel, det är min sockerkick det, så nu ska jag krypa ner hos Linnéa och spela Hay Day och Candy Crush tills ögonen korsas och locken blir betongsuggor.

  • 44 visningar

Gillar

Kommentarer

Bella,
Hahaha huvva vad roligt du skriver låg i sängen och skrattade så Rickard va tvungen och fråga vad det var som var så kul sån himla IGENKÄNNINGSFAKTOR på den alltså! Precis lika fungerar min mage. Varför låter man inte bli liksom? Sån liten plutt! Har våra varit så små?
cawbojsnindians.blogg.se
Jennie,
Hahaha vad kul Ja fy fan, man är ju fullt medveten om vad som kommer hända också redan innan man slevar i sig det. Jag fattar verkligen inte det, har knappt nåt minne av att Linnéa varit så liten och viktlös
www.jenniegrinde.se
Sanna,
Jättekul att ni kikade förbi!
sannasiljestrom.blogg.se
Jennie,
Ja det var trevligt att råkas en sväng. :)
www.jenniegrinde.se