Hej vare går! Och in-och-utpengar

Innehåller affiliate-länkar

Lilla kusin Alex som kom ut ur magen för en vecka sen blev 1 år häromdan! Märkligt. 😜 Så igår var vi på 1-årskalas hos den stilige herrn och gnagde på en hel hög med godsaker , hinkade kaffe och var med om ett och annat svartsjukedrama kusinerna emellan då Linnéa fick årets domedagsprofetsreaktion, typ, varje gång jag eller Emil tog upp lille Alex eller tittade på honom en sekund för mycket. 😱😉❤ Den här prinsessan vägrade tårta i (nästan) vanlig ordning (vilka är hennes föräldrar egentligen!?!?😳) och föredrog smörgåsrån med 2cm tjockt lager smör på. När hon fyller 3 år ska jag göra en tårta av ett paket Bregott och dekorera med majs, det skulle bli sensation!

Naglarna skulle förstås målas med glitter. 😍

Jubilaren. 😍

Han fick såklart hjälp med att öppna sina paket utan att ens behöva be om det. 😉

Den fina tårtan. 😍

Far & son. ❤

Försökte få en bild på Linnéa med min faster och farbror Conny med polariodkameran eftersom de inte var med på Linnéas 2-årskalas. Men... pappa höll ju i Alex!!! 😱 Därav den oerhört bedrövade minen. 😂

En kram fick han i alla fall efter kalaset. ❤

Sen blev det Linnéa- och mammamys i soffan efter middagen, med ärtor och majs, såklart. 😂😍

Annars så har jag gjort goda affärer hela veckan. 😄 Jag bestämde mig för att försöka sälja bort min systemkamera och alla tillbehör, eftersom den bara stått och samlat damm de senaste åren, plus kompaktkameran jag köpte ifjol. Jag trodde det skulle bli skitsvårt att få grejorna sålda häromkring, trots att jag la ett rätt lågt pris. Men inom ett par dar så var båda kamerorna borta! 😳 Så nu är jag ägare av en sån här, lite värre modell av kompaktkamera, som jag suktat efter huuur länge som helst men som jag inte ansett mig ha råd att lägga pengar på då jag redan hade två fullt fungerande kameror. Men NU har jag den och I fell in lööööve på första knapptryckningen! 😍 En Canon Gx7 Mark II. 👍 Den blir perfekt till den lilla semestertrippen vi ska göra om en vecka ca.

#Canon #CanonG7XMarkII #PowerShot

  • 1 595 visningar

Gillar

Kommentarer

Sanna,
Tack för att ni kom! 💖😊
sannasiljestrom.blogg.se
Trollkatt
,
Fan vad kul med kameran!! Jag hoppas min är lite bra iaf. Får den i slutet av augusti, den kameran jag frågade dig om. Och huvva vad ungarna blir äldre 😂😂😂 hänger ju inte med!