Häpp! Hat trick!

Igår hände det grejer minsan! Hon kom plötsligt på hur gåvagnen funkar och vi gick fram och tillbaka mellan hallen och vardagsrummet några gånger och hon tyckte det var jättekul! Upprörande är det ju dock att det inte går att svänga med den utan det tar ju tvärstopp tillslut och så bär det iväg lite fort ibland så små benen inte hänger med. Och vid middagen så såg jag två små vita piggar i munnen, så nu är det en andra tand på väg upp alldeles bredvid den andra som fortfarande håller på gräver sig upp. ?

Och bästa av allt - vi satt på golvet allihop och Linnéa reser sig upp mot allt som vanligt, sätter sig, kryper lite, klättrar osv osv. Så stod hon och höll i sig i barnvagnen som vi har stående i vardagsrummet och vi satt bredvid, då helst plötsligt så släpper hon med båda händerna! Och står där och viftar helt superexalterat med armarna jättelänge och gapar och ser genomlycklig ut! ❤ hon stod även ett bra tag idag också och ser så himla glad och stolt ut men rätt vad det är så blir hon rädd och vill absolut inte att man ska släppa. Hon har inte vågat släppa mer än en hand tidigare, men vi har lurats lite ibland genom att få henne att tex klappa händerna eller hålla henne om midjan när hon står och sen släppa utan att hon märker det och då har hon stått bra länge (allt är ju relativt, kanske en halv minut, men det är länge för såna här små såcka lår. ?) innan hon inser att hon inte har nåt stöd, blir feg och sätter sig. Men nu släppte hon helt självmant! Älskade lilla vän, snart går du nog. ? . I måndags på annandag påsk var vi bjudna på lyxmiddag hos svärfar och Ingrid - grillat älgkött med pärgratäng. Det är nog ingen som grillar så gott och mört som han, älg dessutom som kan vara riktigt svårt att undvika skosuleeffekt på. Matkoman var ju ett faktum såklart. Och med chokladpudding till efterrätt så var det ju nästan lika bra att göra kväll när vi kom hem. ? . Emil tillverkade en kvast till påskkäringen på dan, lite sent påkommet på påskens sista dag ? och jag satte fast en gosedjurskatt och en miniminikopparkaffekanna som vi lånade av mamma och pappa på den. Men det var väl kanske lite mycket begärt att tro att hon skulle hålla i den tillräckligt många sekunder för att det skulle kunna bli en bild. ? jag ska sätta mig och photoshoppa nån dag (om två år typ) och se om jag får till nån rolig bild. Klippa och klistra. . Tyckte den här bilden på dem alla tre blev så himla fin. ❤

Tidigare på måndagen så kom Britt förbi med en påskpresent till Linnéa från henne och Kalle. Så fin mössa! ? Hon tyckte att den passade Linnéa så bra, lila och katter, och det kan jag ju inte säga emot. ? Den är lite stor men blir nog perfekt till nästa vinter.

10 månader fyller hon idag! ? den bästa jag vet. ❤ Nu är hon förmodligen inne i utvecklingsstadie 7 och det känns igen en hel del från denna text:
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer

Cecilia,
Åhhh men himmel hon kommer ju gå vilken dag som helst ❤️ Lilla lilla tjej som är så framåt. Jasså är det två bissar på g upp nu ? Tänka sig så fort det går.
cillens.blogspot.com
Jennie
,
Ja hoppas! Hon vågar dock inte släppa mer än en gång per dag än ? försöker vi få henne att stå själv oftare blir hon ledsen. Kanske för att hon inte bestämt det själv, som med katterna. ?
Cecilia,
Det kommer! Snart släpper hon fler gånger. Det måste ju få ta lite tid innan hon är helt beredd :)
cillens.blogspot.com
Jennie
,
Ja det är klart det. ?
Trollkatt,
Vad spännande!!! Och passande precis inför sommaren ?. Är varenda tand jobbig att få för dem??
trollkatt.se
Jennie
,
Jaaa det ska bli så kul när hon kan tulta runt i gräset med katterna i sommar. ? Jag vet inte ? men jag misstänker det, 18 stycken mjölkisar kvar nudå. ?
Sanna,
Va kul att du uppdaterar så ofta! :D Fy va fort hon växer! Jag får värsta ångesten för att Ojsan ska växa upp för fort! D: Och jag gissar att det känns som att det går ännu fortare när man är mitt upp i det?
sannasiljestrom.blogg.se
Jennie
,
Kul att du tycker det ? hopas att jag kan hålla igång det, för det är ju skoj. ? Det är helt vansinnigt så fort det går! Jag blir nästan rädd. ? dagarna försvinner i ett nafs så jag hinner knappt med och får värsta ångesten på kvällen att ännu en dag har passerat innan jag knappt hunnit blinka. ?