Bästa vän ❤

I söndags fick vi som sagt besök av @pippilula som kom rejsande ända från. stan för att umgås några timmar. 😍 Hon är, som jag sagt förr, så fantastisk på det viset att hon utan problem kan sätta sig och köra 42 mil bara sådär med eller utan avkommor. jag är inte lika duktig på den biten, även fast jag gärna skulle vilja bara kunna kasta mig iväg sådär.

Hon dök upp runt hörnet sekunden innan Linnéa somnade i vagnen utanför fönstret så vi kunde tjattra utan dadada-konkurrens i 1.5 timme. Och käftarna dom går kan jag säga, oavbrutet, när vi träffas. Det är som att vi varje gång kör ett maraton i struntprat eller ett babbel-battle kanske man kan kalla det, där vi försöker hinna med så många ord vi bara kan på minsta möjliga tid. 😂 Sen minns vi inte ett skit av vad vi pratade om. De förvirrade hjärnornas sammankomst.

Det är så fantastiskt med denna människa, hon är min psykiska spegelbild, min tvillingsjäl, som VET precis hur jag känner och hur jag tänker eftersom hon är exakt likadan, som jag kan berätta allt för utan att hon höjer på ögonbrynen, för hon har förmodligen varit precis där själv, hur underliga funderingar jag än kan ha så kan hon komma med ännu underligare och det är inget konstigt med det. 😉 En befrielse är det att ha nån som är exakt som en själv, som förstår allt.❤ Oavsett hur lång tid det går mellan gångerna vi ses så är det som om vi skulle träffas varje dag, aldrig några konstigheter. Ändå har vi inte känt varandra så jättelänge egentligen, vi träffades på nätet. 😜 Jag kommer inte ihåg exakt hur allt började men vi började läsa och kommentera varandras bloggar nån gång där 2009 och första gången vi träffades var på en stor 3x40-årsfest på Marité i stan där hon var höggravid med lille Petter. ❤

Jag fick en så fin julgrupp ❤ passade ju perfekt till julduken jag kastat på för att dölja den hemska bordsskivan, i brist på stora dukar, men den ligger ju snart rätt i tiden ändå så. 😜 Jag var usel på att ta kort, fattar inte hur jag kan glömma sånt. Men kraniet har väl fullt sjå med att hålla reda på vad käften gör. Snodde en fin bild på mig och Linnéa som Cissi tog i brist på eget material. 💞 Tiden går så fort när vi träffas, helt sjukt så snabbt 5 timmar kan gå.

Efterkrogenbordsskick 🐽 och förfest. 😍

Jag gissar att det här är första inlägget jag skrev till Cissi på Fb. Petter var redo för entré 😍

  • 417 visningar

Gillar

Kommentarer

Pippilula
Pippilula,
Åhhhhh men ❤️ nu var jag ju tvungen att gråta oxå 😂 Vilket fint inlägg ❤️❤️❤️ Har sagt det förr, du ÄR verkligen jag! Att ha dig är en rikedom 😊 Är fortfarande så överväldigad att det finns en person som är så precis lika som mig och sån förstår allt! Och som förstår precis alla jäkla galenskaper man ligger inne på 😂 Det är fantastiskt!
Bilder från festen på marite finns på min fb 😊
Vill du att jag skickar bilderna från i helgen? Har flera fina 😍
Kram😘
nouw.com/pippilula
Jenniegrinde
Jenniegrinde,
Men fina ❤😍😘 känner exakt samma ❤

Ja men det vore kul om du orkar göra det. 😍 blir så less att jag inte knäppte några 😑
nouw.com/jenniegrinde
Pippilula
Pippilula,
Jag fixar det ikväll 😘
nouw.com/pippilula