Att ta någons liv

Åh vilka fina höstdagar vi haft nu! Löööve it! Tog på mig selen i onsdags och provutflyktade för första gången med lillsitas till Tefsjön för att se hur hon skulle reagera, passade på när hon var trött förstås. ? Jag fick dock en flashback av att vara gravid igen när jag stapplade mig fram över tuvorna i kohagen och över rötterna på stigarna och inte såg vart jag satte ner fötterna, spännande var det och inte alltför fort gick det ju heller då. Den är nog inte riktigt till för terrängpromenader den där ? och de där 7 kilona fram på magen kändes de med, hur ska de inte kännas i sommar när de plussat på sig ännu mer?! Dags att röra på fläsksvålarna lite mer aktivt nu. ? Hon tittade sig iaf nyfiket omkring och när vi vände hemåt så somnade hon så gott så jag fick gå några rundor till i skogen och kohagen tills hon vaknade. ? Stannade till hos mamma och pappa för att testa sätta henne i bärstolen som bror och jag kånkats runt i, men än är hon för liten såklart. Fantastiskt att kunna gå omkring i skogen och överallt med henne nu i finvädret istället för att harva samma och samma väg med vagnen, jag börjar få avancerade skills i att gå över stock och sten och tuvor i blindo nu faktiskt. ? I fredags tog vi dock den upp till Härjedalskök lagom till Emil slutade, men det blev värre och värre protester från vagnen ? som tur var så hade jag packat med selen så pappa och Linnéa fick promenera hem i den och jag tog bilen och vagnen, hon somnade på stört. . I söndags fick jag veta att en bekant blivit mördad tidigt på lördagskvällen, i sin lägenhet på Frösön. Jag kände honom inte jätteväl men vi har varit bekanta många många år och vi pratade alltid då vi möttes på stan eller på affären, han var alltid så glad och trevlig. Så otäckt och fullständigt overkligt det blir då en sån här hemsk händelse kommer så nära! I Östersund liksom?! Där jag bott i 17 år. Det är så svårt att förstå att det kan hända. Jag kan inte förstå hur man kan ta en annan människas liv?! Varför? Hur tänker man? Hur kan man? Den misstänkta är en tjej i min ålder, vilket gör det hela ännu konstigare av nån anledning. Jag känner henne inte men jag känner hennes pojkvän. Allt är så absurt. Tjejen och den mördade är dessutom kompisar sen tonåren. Jag förstår inte. . Pappa har avverkat och satt upp årets julgranar. Lille Sejs gran sitter på taket på hennes utomhus och fåglarnas minigran vid fågelhuset förstås, så gulligt! ? Och Emil har tillverkat en ny skylt till Anåro ❤ hoppas vi kommer dit till sommaren och kan sätta upp den. Saknar mitt lilla paradis väldigt mycket nu. Och så kom han hem med ännu en skylt dagen efter, till Lille Sej förstås.

  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer

Magdalena Kastås,
Jo jag tycker att världen e bra sjuk..tur att vi är helt ok????
www.facebook.com/app_scoped_user_id/720464951
Sofie
,
Jag kände inte honom, men däremot henne.. fattar inte vad som händer i världen längre. Kände även de som var inblandade i mordet på studenten (offrets vänner..) så det börjar bli lite väl mycket dödande på nära håll nu.. :/ Alltså din söta tjej! <3 Vad kul att hon kan använda gåstolen nu! Goskrutt!
Patric Andersson,
Underbart med den lilla :) Tragiskt det som hänt din bekant. Världen är en skruvad plats :/
www.facebook.com/app_scoped_user_id/10203999406211386
Cecilia,
Tycker du gör det superbra som tar såna promenixar med bärselen :) jag hade en till Petter (babybjörn) men trivdes aldrig med att ha honom hängande sån selen så jag testade två gånger och laboratorie den sen. Vad har du för sort? Ja fy så tragiskt det är :( kände honom och kan verkligen inte fatta att han är borta. Det var länge sedan jag träffade honom nu och nu kommer det aldrig bli några fler heller :'( Han var så otroligt snäll, glad och rolig. Känns hemskt alltihop för hon verkade vara en snäll tjej. Man undrar ju vad som hände. Tragiskt för hennes del med, livet för så många människor är för alltid förändrat och en sån här grej ödelägger så mycket :( usch, det är svårt att ta in allt det här. Älskar dig vännen <3 vet det!
cillens.blogspot.se
Jennie,
Jennie,
Jennie
,
Ja det är så svårt att ta in, fattar inte vad som kan driva folk till att ta ihjäl varandra. Så fullständigt meningslöst. Och så många som blir drabbade av en sån där sak och kanske aldrig kan leva ett normalt liv igen. Hon når bara ner med tårna än så länge, men hon gillar att sitta i den en liten stund och titta sig omkring. ? och äta på ratten ?
Jennie
,
Hon protesterar så ofta när jag har henne i vagnen, förmodligen för att hon är så otroligt nyfiken och där nere ser hon mest Bara mig och himlen. ? Så selen funkar jättebra, hon ser sig omkring i 10-15 minuter sen börjar ögonen fara igen. ? Tycker det är så himla mysigt att ha henne sovandes mot bröstet sådär. Det är en Babybjörn jag har också. Nu finns det ju nåt som heter Ergobaby som ska vara det bästa för både den som bär och barnet, som får sitta i riktig grodposition med kutad rygg. Tror en heter "Ergobaby 360" eller om det är nåt annat märke, men den heter 360 iaf, där man kan ha selen runt hela kroppen, om man inte vill ha den hängandes på magen tex och kanske istället på höften. Kanske vore nåt att testa för dig? Eller gillar du inte hängandet över huvud taget? Ja det är så otroligt svårt att ta in. Jag kan verkligen inte förstå. Och hon säger sig ju tydligen inte haft nåt uppsåt heller, ännu märkligare då ju att göra en sån fruktansvärd sak. Tänk ångesten. Och smärtan hos alla. ? Älskar dig!!! ❤❤❤
Trollkatt,
Ja vi talade också om att det verkligen blev lite för nära med det här mordet trots att han bara var en bekant. Men stan är liten. Helt sinnessjukt. Fina bilder som vanligt, och så mysigt att ha dessa vackra miljöer på nära håll.
www.trollkatt.se
Jennie
,
Det är så konstigt alltihop. ❤ Nä haha, då är det ju ingen mening att köpa en annan sorts sele heller. ? Sjalen jag köpte funkar inte alls på Linnéa, den blir hon sprattelbanan i nästan direkt, tror hon känner sig lite fastklämd i den då hela kroppen nästan pressas mot min kropp.