Veckan hos svärföräldrarna gick super, huset står kvar och katterna lever.

Vi hann med mycket under veckan, vi tingade en hundvalp som vi får hämta under första veckan i september

Jag blonderade mitt hår och klippte av mig mer än hälften

Och sen så tröttnade jag på det så att det blev löshår istället!

Men nog om det!

På torsdag börjar sista året av gymnasiet... med väldigt blandade känslor jag kommer ta mina första steg innanför skoldörrarna på en hel sommar. Hur kommer alla va? Hur kommer alla bete sig?

Det visar sig på torsdag och fram tills dess ska jag (förutom en utbildning med jobbet) njuta av ledigheten!

Men först.. Hämta Jonte på bandyträning

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fritid

Från och med idag kommer jag och Jonte inte bo hemma, vi kommer flytta..

Hela 1 km och endast 1 vecka men ändå!

Anledningen är att vi ska vara kattvakt och kommer bo med katterna, alltså flyttar vi inte på riktigt men inte heller på låtsas.

Imorgon börjar sista jobbveckan på mitt sommarvik hos hemtjänsten i enviken. Det har varit en fantastisk sommar och jag är glad att jag har fått möjligheten att jobba kvar lite då och då!

Likes

Comments

Skola, Fritid

I detta inlägget kommer ni få reda på en hel del om mig, inte så detaljerat men antagligen tillräckligt ändå för att ni ska förstå mig någorlunda iallafall.

Jag har aldrig varit en sån tjej som har känt mig omtyckt, om man räknar bort det där tjejgänget jag hade när jag var 7 så har jag nog alltid varit den som bara har hängt med. Det har inte varit lätt att ta för sig och mer en än gång har jag genom åren försökt passat in genom att ändra mig själv..

I sjuan vart det som värst. Jag umgicks med fel människor och gjorde fel sker med mitt liv. Jag fick ett rykte som jag inte är stolt över och allt var ett ända stort kaos. I åttan bröt den värsta mobbingen ut, jag gick då på Svärdsjö skolan och grät varje kväll av ångest och ilska över hur allt hade blivit.

Det gick så långt att jag inte längre ville gå till skolan och fick stanna hemma en vecka, när jag kom tillbaka till skolan var allt nästan värre och jag lärde mig då att inte vika mig för skiten.

Nian är som ett stort moln. Jag var deprimerad och sket i skolan, att jag fick godkända betyg i allt var ett under.

Sen brakar det riktiga helvetet lös. Tre gymnasium, bråk, mobbing och skitsnack senare sitter jag här idag.

Jag sitter här idag starkare än någonsin och jag vet vad jag vill!
Jag har ett jobb, sambo och inte en underkänd kurs i skolan. Jag har en framtidsplan och vet att bara jag kämpar så kommer jag en dag dit!

Allt går bara man vill, inget är omöjligt och det är bara du själv som kan sätta gränserna för hur långt du vill gå!

Likes

Comments

Fritid, Hästarna, Inredning, Mode, Skola, Träning

Att börja ett första inlägg är så himla svårt, man vet liksom inte vart man ska börja och allt känns så himla bakvänt när jag vet att de flesta som kommer följa min blogg redan vet vem jag är (eller åtminstone nästan).

De flesta här vet att jag heter Jennie, att jag är 18 år och att jag om bara några dagar börjar läsa sista året på gymnasiet. De flesta vet att jag har ridit sen jag var liten men just nu inte riktigt har nån egen häst att satsa ordentligt på. De vet att jag i somras blev sambo med min pojkvän och de vet att jag jobbar extra på hemtjänsten.


Ni där ute som känner mig vet att jag är intresserad av smink, inredning och mode. Jag sjunger en del och umgås med de som betyder nått för mig och mitt liv.


Mer om mig att berätta finns det inte. Inte just nu iallafall, vill ni vetta mer och lära känna mig så får ni helt enkelt vänta och se vart detta tar oss!

Likes

Comments