Header

Skrev igår att jag mådde lite bättre, självfallet så jinxade jag det och mådde sämre än någonsin igår kväll, samtidigt som sambons familj kom, haha... Kände mig sjukt tråkig som lag mig och sov cirka 10min innan de kom hit. 💤

Men idag på dagen mådde jag lite bättre igen och följde ner sambons familj till Södra Hamn här i Luleå och åkte lite spark och åkte isrutchkana samt åt lunch buffé på en thairestaurang. Det var gott!
Åt dock lite mycket kanske, haha. Mår sådär nu.
Får se om jag jinxar det idag igen, kanske mår KATASTROF snart igen och somnar innan middagen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som titeln säger, "long time no see". Men nu tänkte jag försöka köra igång med blogg och YouTube igen!
Eller ja, en video på YouTube dyker upp nästa vecka kanske, lite fullt upp just nu. Min sambos familj kommer hit ikväll, så det blir en vääääldigt full lägenhet.
Vi har förövrigt flyttat till en mindre lägenhet. Nu bor vi i en bostadsrätt i Luleå på 58kvm. ÄLSKAR den! Ljusa tapeter och fräsch! Förutom badrummet, menmen. Allt kan inte vara perfekt.

Jag har dessutom varit sjuk som F*N det senaste tiden. Typ i drygt en månad, så vårdcentraler, sjukhus och VILA har stått på schemat sen året började. Men börjar känna mig lite piggare nu med hjälp av en näve piller om dagen.
Var för första gången ute idag utan min sambo. Var och handlade, haha. Fyllde en ryggsäck med allt tungt så tror min rygg gick av på mitten.

Men ville bara kika in här och säga HEJHEJ INTERNET!!

Likes

Comments