Tänkte ge bloggandet ett ytterligare försök, men denna gången utan pressen att jag måste uppdatera varje dag, mitt liv är tyvärr inte tillräckligt intressant för en så frekvent uppdatering.

"Ny månad, nya möjligheter" eller vad är det man säger?

Just nu ligger jag och solar i ett desperat försök till att bli lite brun.. Fryser dock mest och är ganska säker på att grannarna skrattade åt mig men det gäller ju att ta vara på solen när den väl är framme.

Ha en skön (ledig) måndag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

"Ska försöka uppdatera så gott jag kan men vet inte hur mycket tid jag kommer att ha."

Det gick ju inte riktigt så bra att uppdatera.. Till mitt försvar var jag i stort sett upptagen under hela cupen och nu under veckan var det lite stressigt med skolstarten igår. Helgen var riktigt bra för övrigt och vi hamnade på fjärdeplats fick även träffa mina tjejer från Hylte/Halmstad vilket bortsett från placeringen var helgens höjdpunkt 💘

Skolstarten gick inte superbra, trotts att jag känt mig pigg hela lovet så blev jag trött i samma sekund som jag gick in i skolan. Kom dessutom försent första dan men jag gör ju det alla andra dagar så det kanske inte är så unikt.

Godnatt

Likes

Comments

Under de senaste dagarna har jag målat om mitt rum, därför har det blivit dålig uppdatering för när jag väl satt mig ner vid datorn har klockan varit 1-2 på natten.

Just nu sitter jag i en minibuss påväg upp till Uppsala, för att jag ska spela volleybollcup. Ska försöka uppdatera så gott jag kan men vet inte hur mycket tid jag kommer att ha.

Likes

Comments

Imorse vaknade jag av att det ringde på dörren vid 10 tiden. Några minuter senare kom mamma in i mitt rum med ett paket från FedEx som tydligen var till mig. Det visade sig vara produkter som jag beställt från Carbon Coco på Black Friday. Hade helt glömt bort beställningen så blev ganska chockad 😳 Carbon Coco är ett företag som gör produkter som ska bleka tänder på ett naturligt sätt, så eftersom att jag inte är helt nöjd med färgen på mina tänder tänkte jag att jag skulle testa deras produkter.


Efter att jag öppnat paketet gjorde jag frukost och sen började jag rensa ur lådorna i mitt rum då jag har en tendens att bara stoppa ner allt när jag ska städa. När jag hade städat klart testade jag att borsta tänderna med kolet, jag trodde först att det skulle smaka konstigt men det smakade som tur var ingenting. Jag märkte ingen större skillnad efteråt men hoppas att det börjar synas inom ett par dagar. Efter det la jag mig och kollade på filmen "Bring it on" och slötittade på datorn. När filmen var slut hjälpte jag mamma laga mat, vi lagade köttfärsfyllda paprikahalvor med ost. Det blev förvånansvärt gott och det är definitivt något jag rekommenderar. När jag hade ätit så bestämde jag och mamma oss för att vi skulle måla om en av mina väggar, har haft en tappet som ska föreställa olika tidningsurklipp ett par år nu och för ett par veckor sen började jag prata med mamma om att jag ville måla om. Så efter att vi åkt och köpt färg så satte vi igång med att flytta undan möbler och lägga ut påsar för att skydda golvet. Mamma tröttnade ganska fort på att måla så det slutade med att jag fick måla det mesta själv, vilket inte gjorde så mycket för jag tyckte att det var ganska rogivande att sätta på hög musik och måla ifred.

Just nu ligger jag i min säng och skypear med några samtidigt som jag gör en ny spotify lista.

Hoppas att ni haft en bra dag 😊

Godnatt

Likes

Comments

Då var årets första dag avklarad.

Jag vaknade runt 12 idag och fram tills klockan 17 låg jag och kollade lite olika serier på Netflix. Sen kom mamma upp och sa att vi skulle åka hem till Göteborg från hennes pojkvän i Svedala. I bilen somnade jag ganska fort då jag alltid har haft extremt lätt för att somna i bilen. På vägen hem stannade vi för att handla och då passade jag på att köpa ingredienser att göra smoothies av eftersom att jag bestämt mig för att göra en smoothie-challenge/cleanse. Jag ska därför dricka en "grön" smoothie varje dag i en månad. Jag gjorde detta ett par gånger under förra året och jag tycker verkligen att jag mår bättre av det och det är ett lätt sätt att få i sig vitaminer och mineraler. Som inspiration använder jag mig av "Simple Green Smoothies" recept.

Nu ligger jag i sängen och pratar i telefon med min kompis Max samtidigt som jag kollar på filmen "One day".

Godnatt

Likes

Comments

Inför 2017 lovar jag mig själv att..

Sluta leva i förnekelse
Våga säga nej
Ta vara på min tid
Försöka se det positiva istället för att klaga
Prioritera mig själv
Bara göra saker för att JAG själv vill
Tänka innan jag agerar
Stressa mindre
Vara mindre rädd för konflikter
Våga uttrycka mina åsikter och känslor
Inte vara rädd för vad andra ska tycka
Ta bättre hand om mitt psyke och min kropp
Vara mer öppen för nya saker och personer
Vara spontanare
Tänka mer ekonomiskt
Planera min vardag bättre
Vara mer kreativ

Likes

Comments