Hej! 

Hur är det? Hur har din dag varit? Som du kanske har läst i rubriken så har jag haft en dag med mycket blandade känslor.. Alltså på riktigt, blandade känslor! Jag började min dag med att vara lagom glad tills jag insåg att det regnade, jag blev lite småsur men va ändå lagom glad även att jag inte hade ätit någon frukost men sen med bara 3 ord så ändrades mitt humör. Sanna knackade mig på axeln och jag hörde orden "Helena är död", min gamla spanskalärare har gått vidare och det kändes förjävligt.. Känsliga jag började såklart att gråta, och gråta och gråta.. Tårarna tog liksom aldrig slut, dom bara fortsatte att rinna och rinna.. Jag skippade lunchen, hade verkligen ingen matlust, efter skolan gick jag på stan, kände mig som ett tomt skal som vandrade omkring med tårarna brännandes bakom mina ögonlock. Sen helt plötsligt så fick jag ett sms av min älskade vän där de stod såhär "Men Jennie jag kan säga en bra sak .. Eller ganska, som kanske gör dig lite gladare! Jag vill i alla fall åka till Sthlm med dig på höstlovet! " och det gjorde mitt humör så jävla bra! 

Har ni tänkt på det hur lite det egentligen krävs av en annan människa för att få en att må så jävla mycket bättre? En av mina favorit saker att få höra är "Jag saknar dig" "Jag älskar dig" "Du gör mig lycklig" "Hur är det med dig idag?" alltså det tar typ max 10 sekunder och skriva "Btw du gör mig glad/lycklig!" eller "Hej hur är det med dig idag?" Hur svårt kan det vara liksom?! Det är ju liksom så simpelt!! 

Jag har nu under några dagar varit lite rädd för att jag skulle förlora en vän p.g.a. ett förhållande, även att min vän skrev att jag inte behövde vara orolig och att det aldrig skulle hända så har jag ändå varit rädd för det.. Är det normalt? Jag vet fan inte men nu har det varit så men är väldigt säker på nu att jag inte behöver vara orolig💗

Tänkte att jag skulle lägga in denna bild för den är väldigt sann och hjälpsam (kan man säga så?) för om man går genom tunga, jobbiga saker så kan man om man jobbar med de göra om det dåliga till något bra.. Det krävs en del jobb men de går, jag lovar!❤

Och med ett positivt tänkande så mår man bättre och tar sig längre i livet❤

Slänger även in en av mina favoritlåtar för tillfället😊

Ha det bäst! Älskar er ~Jennie ❤


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Hur är det? Med mig är det faktisk ganska bra, känns som att jag är i uppförsbacken av berg- och dalbanan.😃

Tänkte på en sak igår kväll innan jag somnade, när man bråkar med en person man älskar så vill man ju bara att det ska bli bra, visst? Men ibland så kan ju det kännas rätt så omöjligt och då kom jag på att om man bestämmer sig för att det endast finns en väg och det är vägen till "bra" så är det mycket lättare att komma dit. Jag tror annars att man ganska lätt kan ge upp hoppet, och det vill man ju ändå inte eftersom att det blir så lätt att förlora den person man älskar då.❤

Tänkte även på en till sak, men de va inte igår utan idag när jag fick ett sms från min vän där det stod "jag behöver hjälp, vad jag ska göra om min flickvän inte vill att jag ska ha tjejkompisar men jag trivs bäst med att ha tjejkompisar och så har det alltid varit?" Då satt jag och tänkte lite och kom fram till att det enda jag tycker att han kan göra i denna situation är att förklara för henne att det är så att han kommer bättre överens med tjejer men inte vill ha någon annan än henne i hela världen. Då tycker jag att hon borde förstå att det är så för hon vill väl ändå att han ska vara lycklig?

Alltså grejen är ju att min kompis som jag fick smset av är den mest ärliga person jag känner, så godhjärtad och underbar. Så jag kan verkligen inte förstå om hon skulle tveka på han.. Det skulle bara vara så konstigt! För om han är ärlig och trogen mot henne så ska väl inte hon tveka? Vad tycker ni?

Ajja jag kommer aldrig låta han gå från mitt liv❤

 

Ha det bäst! Älskar er! ~Jennie❤

Likes

Comments

Ja två månader sen jag sist gjorde ett inlägg.. Ja vad har hänt under den tiden? 

Jag har varit i Norge och träffat släkten, vissa var det första gången jag träffade och alla sa att jag var så lik min mamma men det tycker verkligen inte jag.. Vi badade i Nordatlanten, de va kallt. Sisådär +8 i vattnet.. Sen har jag varit i Gävle och träffat min underbara vän Rasmus som jag nu inte vet hur jag skulle klara mig utan!! Så underbar människa!😊

Vad har jag mer gjort? Justja jag har börjat andra året i gymnasiet, varit på teamvecka med klassen och lärt känna nya människor. Konfan har börjat igen så den 9/10 åker jag på första konfalägret för denna "termin". Jag har börjat med zumba igen och jag har gått och blivit kär..❤ 

Just nu för tillfället så mår jag rätt så bra, mitt liv är som en berg- och dalbana, ena dagen är livet på topp andra dagen är livet på botten.. Men jag kämpar och jag skulle inte klara en dag utan mina vänner och min familj, stort tack till er! Jag älskar er mest! 

~Jennie❤


Likes

Comments

Hej! Hur är det?

3 månaders blogguppehåll är precis vad vi har haft.. Ingen av oss har orkat eller haft tid till att bloggat.. Tyvärr..

Min sommar (Jennies) har varit väldigt bra, mycket att göra bara.. Jag gick på sommarlov den 12 Juni och samma dag satt jag mig på ett tåg mot Stockholm och gick den 13 Juni på konster, One Direction för andra gången i mitt liv. Jag älskar verkligen dom killarna , dom har varit dom som jag har lyssnat på i alla lägen, glad, arg, ledsen, förvirrad. Jag har liksom inte lessnat på dom och kommer nog inte att göra de heller.. Sedan åkte jag hem igen på lördagen och på måndagen den 16 så började jag att sommarjobba, jag sommarjobbade i 3 veckor på Västra skolans fritidshem. Det var så underbart att få vara med barnen varje dag, jag målade naglarna på dom, färglade en massa bilder, bakade, fikade och gick på stan med dom. Under dom veckorna var det också midsommar och då firade jag den med 3 av mina underbara vänner, Christina, Emma och Sanna. Jag var också på akuten med min mamma p.g.a. hennes revben som hade spruckit..

Sedan åkte jag hem till pappa i 3 veckor och flyttade även in i mitt nya sommarrum hos pappa som jag har fått chansen att få fixa helt själv. Sen åkte jag, mamma, Christina, Kent (Christinas pappa), Marcus (vår kusin) och Kjell (Marcus pappa) iväg med Cinderella ett dygn, helt spårad resa säger jag bara.. Sen hem igen sommarjobba eller jag målade lite, klippte gräs och fixade lite i trädgården hos pappa och fick betalt för de, 1000kr + en 2-dagarsbiljett till Hudikkalaset. Jag har även hunnit att tälta med min älskade vän Anton 2 nätter, varit i Antons stuga med han och Emma, gjort av med nästan hela min lön, badat och solat med vänner och varit hundvakt åt världens bästa Nova👍❤ Nu är jag hemma i en vecka sedan åker jag iväg till Norge med Christina och mormor för att träffa släkten, ska bli superroligt. 

Men nu till det jag tänkte skriva om. Som rubriken säger, min syn på andras syn på mig.

Jag har haft chansen att få lära känna en massa människor under mina snart 17 år och jag har alltid fått hört att jag är den enormt starka personen som alltid klara allt.. Själv så känner jag mig inte riktigt som den personen klarar allt och är den enormt starka personen som alla tror jag är men jag kan förstå varför ni tror de.. Jag har aldrig visat min svaga sida för någon, eller jo min familj har sett den men mina vänner har inte sett den svaga personen som jag egentligen är.. Varje kväll när jag tar bort sminket och tvättar ansiktet så tvättar jag bort den starka Jennies mask och jag blir den svaga Jennie som är oerhört sårbar och känslig

Jag har en egenskap som är jävligt bra fast jävligt dålig och det är att jag bryr mig mycket, föör mycket om personer jag älskar och det är ju bra enda tills dagen då den personen lämnar dig, då är det som att bli nersparkad och människorna bara fortsätter att sparka, drar ut hjärtat och sliter det i småbitar, man hamnar där nere på botten av vattenbrunnen och om man inte börjar att klättra uppåt igen så kommer man till sist att drunkna i tårar i botten av brunnen. 

Jag vet inte vad just din syn är på mig som läser detta nu men jag tror nog inte att du har samma syn som jag.. 

Ha de bra!  

Kram ~ Jennie💗


Likes

Comments

Hej alla glada!!
Igår bestämde jag mig för att åka till en gammal vän för att kolla på majkasan och självklart kolla på film som vi alltid gjorde förr i tiden då vi va "bestfriends".. Jag skulle även sova över och jag vaknar till ett helvete!! Hennes syskon skriker och springer utanför rummet.. Hennes föräldrar skriker, hon är sur och jag har migrän.. Hennes föräldrar har inte sagt ett ord till mig.. Inte ens ett hej har jag fått tillbaka när jag har sagt något.. Igår fick jag även en boll rakt i ansiktet, om man ska vara exakt så fick jag den på näsan.. Jag tror att de kan vara något som gått sönder för jag har såååååå ont!!! Ajja nu ska jag klä på mig och försöka åka hem för att ta en migräntablett och hoppas på det bästa att de går över!!

Ha de bra! Kram ~ Jennie 💗Likes

Comments

Hej! Igår var jag hos läkaren för att kolla halsen och öronen eftersom att jag hade jätte ont.. Det började i tisdagskväll att jag klagade på att jag på att jag hade ont i halsen sen på onsdagen hade jag tappat rösten, Asså jag kunna prata men lät som en jätte gammal smurf så jag försökte att vara tyst så mycket jag kunna men de är svårt när jag är jag. Igår hade jag feber och hade fortfarande ont så jag fick vara hemma och mamma ringde hälsocentralen så jag fick en klockan 14.00 så jag åkte dit och dom kollade halsen och öronen men de såg bra ut så jag fick ta prover vilket resulterade till att dom hittade en infektion i halsen så läkaren kollade igen och sa att jag har stämbandskatarr och för att de ska läka måste jag vara tyst i 2-4 veckor.. Asså skjut mig!!! Men nu har jag varit tyst i hela 17 timmar vilket är ett mirakel!! Ajja jag kommer väl att uppdatera på bloggen om hur det går för mig att vara tyst.
Ha det bra!
Kram ~ Jennie💗


Likes

Comments

Kan bara inte riktigt förstå hur en dag kan vara så underbart bra och helt fantastisk, och sen nästa dag så himla tråkig och jobbig och ja helt enkelt förjävlig!
Varför kan man inte bara få skippa dem? Nu vet ju jag vet att man ska försöka vara så positiv men det är lite svårt när skolan bara gör så att det fullkomligt regnar ner läxor, prov och en massa uppgifter på en.
Förresten på tal om regn, titta ut!
Grå himmel inte ens en liten ljusglimt av solen och sen allt detta regn, tar det aldrig slut?!
Nåja för att inte helt bli ner deppad så kan man ju på kvällen kanske ta en kopp te eller lite varm choklad för att muntra upp en:) det ska iallafall jag göra. Hoppas ni får en bra dag och glöm inte att man kan alltid "rädda" en jobbig dag med lite fika!★

Kram ~ Christina♥

Likes

Comments

Hej!
Just nu har jag en ofattbart tråkig mattelektion, tur att jag har fina snälla vänner💕 jag sa i mitt tidigare inlägg att jag skulle skriva ett till inlägg idag och detta inlägg tänkte jag att jag skulle tillägna till min nya vän Jasmine Österberg som idag fyller 18 år idag!👍🎉 Jag hoppas verkligen att du får en helt underbar födelsedag och att du kommer att komma ihåg den för alltid, de borde du göra eftersom att jag har satt upp lappar lite överallt på skolan😘 på fredag ska jag och några fler vänner fira Jasmine med en överraskning som vi hoppas att hon kommer bli glad över!!😁 Haha jag vet att du kommer att älska oss😘💕
Ha de bra! Kram ~ Jennie💗


Likes

Comments

Hej!
Jag har haft en jätte stressig morgon idag, det började med att jag inte kunna sova igår så jag somnade runt 3 inatt.. Suck.. Sedan hade jag även glömt att ställa alarmet så jag vaknade av att min älskade far ringde mig och jag vaknade i panik! Sen hoppade jag snabbt in i duschen, torkade håret med handduken och sminkade mig, sprang ut i köket och tärnade ett äpple och tog det med lite kesella vanilj, det är verkligen jätte gott om man snabbt måste få i sig något! Men nu ska jag klä på mig och åka till skolan😊
Tänkte även lägga in en låtlänk på en av de 1000 låtar som jag lyssnade på inatt💕
Det kommer ett till inlägg lite senare idag 👍
Ha de bra! ~ Jennie 💗
Likes

Comments

Hej!
Förlåt att jag inte har uppdaterat något men jag har varit i Stockholm i helgen. Jag åkte i fredags nästan direkt efter skolan, och på samma tåg satt min gamla lärare Ami och hennes son Alfie så jag hade underbart sällskap av den fram till Gävle där vi bytte tåg, då vi satt i samma vagn men på olika platser så jag lyssnade på musik och taggade inför lördagen något enormt. När jag äntligen kom fram till Stockholm tog jag tunnelbanan hem till Kista, väl där hemma satt jag, Christina och hennes mamma i soffan och kollade på Let's Dance. Sen var de sängen som kallade och på lördag morgon ringde klockan vid 9 och vi klev upp och åt frukost, fixade oss iordning och packade ryggsäcken för ca 5 timmars köande utanför Annexet. Vi tog tunnelbanan till Globen och gick till kön och satte oss där när klockan var runt 4 kom the fooocrew och delade ut yoghurt till alla, även en aloe Vera bil kom och delade ut dricker till alla som vela ha. Sen tog de fart i kön och vi alla stod som packade sillar innan insläppet, väl där inne lämnade vi in våran väska och jacka sedan in i lokalen.. Där vi trängde oss fram för så bra platser som möjligt och efter ett tag när vi hade Kommit fram till den första raden på stället för vanliga ståplatser var knackade någon på min axel så jag vände mig om och där står en säkerhetsvakt och frågat hur många vi va, jag svarade självklart 2 och han hänvisade oss till FoooCirkel platsen där jag hittade småvägar fram till en plats 3 rader från scenen.😱 Vi skrek, vi grät, vi skakade och vi blev kär på nytt i dessa underbara killar i THE FOOO när konserten nästan var slut fick jag en armbåge i huvudet, fick huvudvärk och började må jätte dåligt på en gång vi gick sakta ut ur lokalen när konserten var över och vi träffade Isac Elliot som var förband och han kramade om alla hans fans och frågade vad dem hette och utan att jag tänkte på de så svarade jag på finlandssvenska. Sedan gick vi en bit till och jag träffade en jätte snäll sjuksköterska som tog hand om mig så jag fick ligga kvar på golvet inne på Annexet i cirka 1 timme efter konserten och hon konstaterade att jag hade hjärnskakning.. Tack för det bästa sjuksköterska för att du tog din tid❤️ sedan hem och försöka sova vilket var ganska lätt fast ganska svårt.. Sen var det söndag och dags att åka hem så jag satte mig på tåget och åkte hem och väl hemma somnade jag nästan på en gång. Ha det bra ~ Jennie 💗  • Jennie

Likes

Comments