Hejsan!

Nu var det ju ett tag sedan jag uppdaterade, egentligen mest för att mitt liv just är såååå himla stressigt. Dels går jag massor i skolan, sedan tränar jag och pluggar. OCH pendlar. Shit vad jag pendlar mycket.. minst 4 timmar per dag. Så ser mitt liv ut just nu. Vet inte riktigt heller om bloggandet är något för mig, har inte gått ut med denna bloggen offentligt än och det är väl mest för att jag inte vet om den kommer att fortsätta. Men jag ska försöka att ta tag i den och uppdatera dagligen. Ge mig lite tid hehe.

På senaste har jag i alla fall inte varit hemma så mycket, utan har mest varit i stan hos David. Det är så mysigt att vara där och jag mår bra där. Dock måste jag väl åka hem någon dag och den dagen är i dag... Sitter just nu i skolan men ska hem med tåget kl 1. Sedan ska jag äta och träna sen får jag väl åka hem och vara social med mina föräldrar en smula.

Denna och förra veckan fick vi 2(!!!) inställda föreläsningar och innan båda satt jag utanför klassrummet när beskedet kom. Gissa om jag blev sur???? Svar: JA. Så det var bara att resa sig och pendla hem igen i 2 timmar. YAY.

Jag har verkligen försökt lägga om min vardag nu efter nyår, ja ett sorts nyårslöfte, men det funkar för mig att ha ett sådant. Jag tränar varje dag, gym mån-tors, sedan pw dem andra dagarna. Jag har också lagt om min kost och har skippa godis, läsk och chips. Det är svårt, men jag försöker! Mitt mål är att se skillnad på min kropp till Augusti då jag och David planerar att åka till Bulgarien. Men egentligen vill jag skapa en livsstil som funkar för mig. Men nu ska jag fokusera sista 45 minuterna av föreläsningen. Hörs imorgon! (förhoppningsvis) Slänger in lite bilder från veckan som varit.

Puss!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inredning

Hejsan allihopa, trevlig onsdag på er!

Jag skrev i mitt första inlägg att jag tänkte visa er mitt rum som inte är helt klart än. När vi flyttade hit fanns det en helt o-inredd ovanvåning där väggarna var i panel och i vitt. Längst in i det stora rummet finns ett typ av förråd som är i det värsta skicket jag sett i ett rum. Detta rum kommer jag så småningom totalrenovera och omvandla till en walk-in-closet. Men det blir ett betydligt senare projekt.

Jag fick i alla fall rum på denna ovanvåning och det första jag sa var att jag inte ville ha ett så öppet rum så att man hör tvn från nedanvåningen nästan lika bra som att du sitter en meter ifrån den. Jag ville alltså smälla upp en vägg för att dela våningen i 2 rum, ett lite större (mitt) och ett lite mindre som gästrum. Jag ville kunna stänga om mig så att det ska finnas en dörr in till mitt rum. Först bodde jag alltså i detta helt öppna rum tills vi inledde projekt nummer 1, att fixa en vägg. För att tillägga så hade jag redan köpt ett sminkbord och ställt upp alla möbler jag hade med mig, med andra ord redan inrett ett helt rum. Men det fick sättas åt sidan så vi kunde smälla upp en vägg.

Under tiden väggen höll på att komma på plats införskaffade jag mig 2 olika speglar en till sminkbordet och en lite större kroppsspegel. Jag köpte även 2 "led-lampor" eller vad man ska kalla det, så att jag kunde hänga dem bredvid min sminkspegel för att få det perfekta ljuset till mina sminktimmar framför spegeln. Till mitt sminkbord har jag även köpt en fåtölj i rosa på Mio som är sååååå fin. Min sinnessjukt snälla vän som jobbar på Mio lyckades även roffa åt sig en SÅ SNYGG lampa på rean åt mig. WOWOWOW! Jag beställde även hem en hel del fina och specialgjorda canvastavlor under mellandagsrean på bestcanvas.se där det var 88% rea på allt!

När väggen var uppe var det dags att slipa och måla samt sätta upp en tapeter och göra en fondvägg. Jag var så kluven på vilken sorts fondväggstapet jag ville ha, men hittade ganska snabbt en trä-plank-kopia som jag är så himla nöjd med.

Det är ganska svårt att förklara processen för er, därför tänkte jag slänga in en del bilder på hur rummet ser ut än så länge. Har tyvärr inga "före-bilder" dock. Det som ska göras framöver är att lägga nytt golv och att sätta upp min tv på väggen med en liten hylla under. Sen börjar väl projekt walk-in-closet!

Ha en fin onsdagskväll allihopa! Puss ♥


Likes

Comments

Hejsan alla!

Jag har alltid velat starta en blogg, eller ja, egentligen har jag faktiskt haft en blogg när jag var mindre tillsammans med min fina vän Linnéa. Det var en spännande tid när vi tyckte om att experimentera med nya saker och var väldigt kreativa. Men den dog tyvärr ut och efter det kände jag mig nog inte så motiverad att starta en egen, mest för att "vem skulle vilja läsa MIN blogg?"

Aja. Nu var det dax!

För att ni ska få lära känna mig tänkte jag därför, väldigt kort, presentera mig själv och vad mina tankar kring denna blogg är.

Jag heter Jennie Bengtsson, är 20 år gammal och bor i en liten håla som heter Bjuv som ligger utanför staden Helsingborg i Skåne. Jag har idag påbörjat min tredje termin på Kristianstad högskola där jag utbildar mig till grundskole lärare F-3 som jag till våren 2020 kommer examineras i och då vara klar med min utbildning. Jag har sedan den 12e juni 2016 varit tillsammans med min stora kärlek David Nilsson, som bor i Helsingborg och som jag ganska snart efter att jag tagit examen planerar att flytta ihop med. Jag älskar att resa och senast i Augusti 2017 var jag i Italien på ön Sardinien tillsammans med David. WOW säger jag bara, fantastisk ö med fantastiska människor och god mat.

Mina fritidsintressen är väl lite oklara just nu, men jag älskar att inreda och smink är ett stort intresse (är inte direkt någon makeupartist, men jag älskar att testa nya saker) Jag har även börjat ta tag i lite träning och det kommer jag försöka ha inslag av på denna bloggen.

Som ni kanske förstod bor jag fortfarande hemma, min familj har nyligen flyttat från mitt barndomshem, en stor bondgård med pool och trädäck, som ligger i Billesholm, till en marklägenhet i Bjuv där jag håller på att inreda mitt drömrum och har redan kommit en bra bit på vägen. Tänkte att nästa inlägg ska handla om mitt rum, stay tuned.. Min familj består utan min mamma och pappa, mina 2 bröder med respektive fru och barn och min fina katt, Tusse.

Nu till vad jag vill uppnå med denna bloggen. Jag är en kreativ människa som älskar att skapa och skriva. Jag älskar att ta bilder gillar även att dela med mig av mitt liv då jag är en väldigt öppen person.

Jag vill i denna blogg uppdatera mestadels om mitt liv, inredning, smink, min utbildning i både text och bilder. Jag kommer som sagt även flika in med lite träningsinlägg då och då, men förvänta er inte att jag är något proffs utan jag tränar för att jag ska må bra.


Det var lite om mig och tanken med bloggen, slänger in lite bilder nedan. Puss ♥

Likes

Comments