Header

Det var kärlek vid första ögonkastet. Ren och skär perfektion.

Jag har officiellt hittat min absoluta drömlägenhet i Stockholm!!! Får på riktigt ont i hjärtat när jag ser den på hemnet och vet att när den försvinner därifrån försvinner den forever. När man är en 19årig student som lever på studiebidrag ligger en lägenhet för över 5 miljoner kronor ungefär lika långt bort som Jupiter, tyvärr.

Men jag tänker iallafall visa upp bilderna, så att nån annan kanske blir lika förälskad som jag.

Dessa stolar, dock i ljusgrått, har suttit fastklistrade på näthinnan sen jag först såg dem.

Älskar den gråa färgen, de två klädkammarna samt valet att placera skrivbordet mot fönstren och den fantastiska utsikten utanför.

Gråa och vita nyanser, med marmor och mässing är favoritkombinationen nummer ett, speciellt när det kommer till kök.

SER NI MARMORN ELLER, dör för den.

Utsikten över takåsarna från en stor balkong är pricken över i:et. Sa jag att den var på översta våningen? Nej, bättre än såhär blir det faktiskt inte.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ungefär såhär ser mina dagar ut nuförtiden. De består i princip enbart av plugg, pendling, plugg och sömn. Även väldigt mycket mat, som ni ser ovan. Läser otroligt mycket kurslitteratur, så det är skönt att mina skoldagar inte är mer än 2 timmar, max 3 dagar i veckan. Speciellt när jag för tillfället pendlar mellan Tärnsjö och Stockholm.

Därför får jag inte ihop så himla intressant bloggmaterial från min vardag. Då den faktist inte är så intressant. Hoppas ni stannar kvar och läser ändå!

Likes

Comments

Förra måndagen gick Stockholm Fashion Week av stapeln och när man, som jag, tyvärr inte är inbjuden får man helt enkelt nöja sig med enbart bilder. I väntan på att inbjudningarna ska rulla in (skämt åsido) har jag kollat igenom alla bilderna!

Här kommer iallafall mina favoriter från SS17.

Stylein stod för den absolut bästa visningen enligt mig, minimalistiskt både i plagg och färgskala. Älskar verkligen det rosa setet i mitten, my favorite of the favorties.

Till v. & Överst i mitten Busnel, Nedre i mitten & Till. h. Dagmar

Dagmar och Busnel visade en hel del stickat för att vara vårkollektion. Inte mig emot då jag gärna välkomnar mina alla stickade plagg in i vår- och sommargarderoben med öppna armar!

Fr. v. Stand, Stand, Ida Klamborn.

Stand, som för övrigt vann Guldknappen 2016, imponerade på mig.
Ida Klamborns visning utstrålade, som vanligt riktig girl power. Detta är en av mina absoluta favoritlooks!

Likes

Comments

Efter mycket velande fram och tillbaka har jag bestämt mig för att starta, ännu en, ny blogg. Mina tidigare bloggar har varken varit succéartade, inte heller så flitigt uppdaterade. Men trots detta ger jag mig på detta ännu en gång! Med förvarning att uppdateringen förmodligen inte kommer vara flitig. 

Jag kommer att blogga för min egen skull, mest för att jag tror att denna höst kommer bli en jag verkligen vill minnas. Speciellt eftersom jag förra måndagen påbörjade ett nytt kapitel i mitt liv, nämligen mina universitetsstudier. Wow, känner mig faktiskt ganska vuxen nu. Denna hösten kommer alltså, för min del, bestå av en kurs i modevetenskap!

So, without any further ado.... Välkomna till min nya blogg!

Likes

Comments