Vårt Älskade Hem!

Tänk att jag startade bloggen bara 1 vecka innan vi fick hämta nycklarna till huset & tänk att det redan är 1år och 5 dagar sedan vi kollade på vårt älskade hus för allra första gången!

Det slår mig lite då och då att Thomas och jag faktiskt bor i hus. Det kanske låter jättekonstigt, men för mig som alltid har sett fram emot just det kan det fortfarande kännas lite overkligt ibland. Det är ganska häftigt att tänka tillbaka till hur allt började - med en önskan, en dröm, med längtan efter något eget vi båda kände oss redo för. Vi båda ville ha mer plats att röra oss på, en stor tomt där vi kunde göra vad vi ville, odla grönsaker, grilla och sitta ute länge på kvällarna, njuta av solen med en god glass i handen. Allt gick så snabbt från och med att tankarna började dyka upp. Kanske för att jag - när jag väl har bestämt mig för något - vill få det snabbt. Och även för att jag blev kär i huset första gången jag såg det, när vi körde upp för den lilla vägen och stannade till vid den mest ovårdade tomten i närheten. 😂

Mycket har hänt sen dess och mycket är kvar att göra men vi kunde verkligen inte varit lyckligare eller trivas bättre någon annanstans!

Gillar

Kommentarer

Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
JenniB
JenniB,
theanordlingg
theanordlingg,
Super fin inredning!! 😊
nouw.com/theanordlingg
JenniB
JenniB,
Tack 😊 <3
nouw.com/jennib
jonnasofieh
jonnasofieh,
Så fint ni har det! Riktigt drömmigt! 😍
nouw.com/jonnasofieh
JenniB
JenniB,
Tack fina du! <3
nouw.com/jennib