Upp & Ner

Hej på er hoppas allt är bra! ❤

Här hemma har vi sedan ett tag tillbaka haft lite problem med våra bilar, eller ja, ganska stora problem faktiskt. Innan sommaren så behövde min bil lagas för att en fjäder hade gått sönder, sen när vi kom tillbaka från semestern körde någon in i Thomas bil. Han fick tillbaka den förra veckan men var inte helt nöjd så de ska kolla på det idag igen för att se vad de kan göra åt det. Det jobbiga är dock att min bil nu har börjat krångla IGEN.

Igår när jag skulle till jobbet ville den inte starta, jag testade ett par gånger innan jag försökte få tag i någon granne som kanske kunde hjälpa mig men alla var redan på väg till jobbet. Jag testade en gång till med gasen i botten och tänkte nu jävlar ska du starta och det gjorde den. Bilen har varit svårstartad tidigare men då trodde vi att det berodde på att servicen behövde göras, så vi servade den för bara 2 månader sedan. Igår kväll kollade Thomas på bilen då för att se om han kunde hitta felet och då upptäckte han att nästan all olja var slut. Med tanke på att bilen inte servades för allt för längesen undrar vi nu vart allt tagit vägen. Vi har inte sett några fläckar eller oljepölar under bilen så antagligen har min bil börjat "dricka" olja av någon anledning.

Jag har bara ägt bilen i ca. 1 1/2 år och hade egentligen tänkt att jag skulle köra den minst lika länge till....
Vi började kolla på olika bilar som är till salu igår och har nog kommit överens om att det är det bästa om jag säljer bilen nu innan det blir värre. Jag vet så klart att jag kan få likadana eller andra problem med nästa bil också, men eftersom att jag pendlar 4,5 mil till jobbet och tillbaka måste jag ha en bil som funkar hela tiden. :( Jag hoppas att vi kanske redan denna veckan hittar en som verkar bra så jag slipper oroa mig när jag är ute och kör!

Jag har fortfarande inte berättat för er hur min födelsedag varit och tanken var egentligen att ni skulle få läsa om det igår, men eftersom att det med bilen kom emellan hann jag inte göra klart inlägget helt. Jag ska ge mitt bästa att det kommer upp idag!! ❤

Gillar

Kommentarer