Sommaruppehållet är över!


Hej på er och välkomna tillbaka! 💓

Är ens några av er kvar? ;) Det blev ett ganska så långt sommaruppehåll för min del som ni säkert har märkt och jag vet faktiskt inte riktigt varför det blev ett uppehåll över huvudtaget. Däremot måste jag säga att det har känts ganska bra att fokusera på annat ett tag och att INTE fokusera alls på vissa saker. Det händer ju en hel del hela tiden som jag kanske inte alltid delar med er och det känns dumt att liksom låtsas vara på toppenhumör eller tvinga sig själv till att göra saker som man egentligen inte har tid med.

Bloggen har ju varit det stället där jag kunnat dela med mig, prata om allt och kunnat vara kreativ, men ett tag så försvann den glädjen och speciellt tiden till det. Nu tror jag att allting lugnat ner sig lite igen och jag har längtat tillbaka till bloggen & till er!


Det har hänt lite grann under sommaren och jag vill såklart uppdatera er om allt det, däremot kommer jag inte göra det i ett enda inlägg för det kommer bli alldeles för långt i så fall. 😄 Jag ville väl med det här inlägget börja med att säga att jag finns kvar och är tillbaka här nu. Min plan är att regelbundet uppdatera er här men samtidigt vill jag inte stressa upp mig alldeles för mycket utan verkligen njuta av att blogga igen! 💘


Jag hoppas att ni haft en fantastiskt sommar och skapat massa roliga minnen - vi hörs snart igen! 💓

Gillar

Kommentarer

Teresiatornegard
Teresiatornegard,
Så himla kul att du börjat blogga igen 😊
nouw.com/teresiatornegard
JenniB
JenniB,