IT'S MY BIRTHDAY!

Om det känns som att jag funnits i denna värld i hela 23 år? Nää inte riktigt! Jag kommer fortfarande ihåg när mina äldre kusiner var i samma ålder, det kändes som att jag aldrig skulle komma dit. Det var liksom sååå långt bort - men nu - inte riktigt va. 😂 Frågan är om jag alltid kommer undra: "när blev jag så gammal?".

Just nu tycker jag bara det är roligt att bli äldre, det är så mycket spännande som väntar och så mycket kvar att uppleva som gör att jag inte får panik ännu haha. Sen ÄLSKAR jag att fylla år! Jag är inte den som längtar efter uppmärksamheten, men det är något speciellt med just födelsedagar enligt mig. Det känns verkligen som att det är MIN dag och att få presenter i samband med det gör det såklart bara ännu roligare. :D


Efter jobbet ska jag åka till stan en sväng och kika inom några butiker, passa på och ta lite egentid! Dessutom har Thomas sagt att jag inte får komma hem för tidigt för att han måste förbereda något. :o Jag vet inte om jag nämnt det nån gång tidigare men jag gillar överraskningar otroligt mycket, samtidigt som jag bara känner att jag måste få veta vad det är så jag kan förbereda mig. Och ja, jag vet hur konstigt det låter. 😚 Men alltså tänk om jag typ blir besviken och inte vet hur jag ska reagera (borde lära mig att tänka positivt 😉)? Tänk om jag sabbar hela kvällen eller upplevelsen på grund av det?

Jag vet att jag kommer bli glad oavsett vad han har planerat, så har det alltid varit och jag ser verkligen fram emot att få komma hem för att se vad han hittat på! Dessutom lovade han att laga mat tillsammans med mig idag vilket jag tycker är supermysigt då det var längesen vi gjorde det. Sen får jag väl se vad som händer mer ikväll - kanske kollar vi på en film eller bara sitter och pratar om allt och lite till.

Gillar ni överraskningar eller vill ni hellre veta vad som väntar? 😘

Gillar

Kommentarer

jackienäsström
jackienäsström,
Grattis! <3 Vad spännande! Jag älskar överraskningar haha, men jag gillar att överraska också 😊
nouw.com/jackienäsström
JenniB
JenniB,
Tack snälla! Åh ja det gillar jag med. 😊
nouw.com/jennib