Header

har varit borta ett jävla tag, jag vet men har haft mycket som kommit i vägen och jag har inte prioriterat bloggen alls, men jag försöker uppdatera mer med tiden❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej bloggläsare,

Igår åkte jag till Linghem runt kl 7, tåget var sent som vanligt eftersom att det är höst och Östgötapendeln har ju inte lärt sig att det faktiskt finns en årstid som kallas höst. vinter också för den delen...

juste! Innan jag skulle åka iväg till Louisa så skulle jag spela in en video där jag skulle visa hur jag gör mitt hår. men min mobil bara dog, asså den bara la av. det sjukaste är att mobilen är på, men displayen är helt off. Ni som har läst bloggen ett tag vet att jag var utan mobil i ca 6 månader och ja, helt ärligt så var det ett jävla helvete! Men jag ska gå till Apple på måndag efter skolan och fråga dom vad felet kan vara. så nu bloggar jag ju via datorn :)

Iallafall, denna dag har bara flygit iväg, vi har varit lite med kompisar på förmiddagen och klockan 8 kommer Simon, Louisas boy. Louisa står och diskar just nu för att hon ska göra pyttipanna till oss :)

vart kvällen leder vet jag inte än men det märks ju :)

Ha det gött sålänge, puss <33

Gammal bild btw.

Likes

Comments

Som alla vet så har jag varit dålig som fan på att blogga under dom senaste månaderna.
Jag har inte bloggat "ordentligt" sen skolan började och vad det beror på vet jag faktiskt inte riktigt.
Jag vill blogga, jag vill göra videos, och jag vill börja med youtube men problemet där är att min inspiration har varit på 0.
Det är inte bara bloggen jag har struntat i.
Jag har varit borta från skolan också, och bara det stressar mig. 

Men som sagt, jag försöker.
Jag ska försöka prioritera bloggen mer nu när jag har fått extrahjälp i skolan som fungerar ganska så bra.

Jag har faktiskt en haul video på g där jag visar upp lite nya vinterkläder osv. Den kommer förhoppningsvis upp nästa vecka.
Puss och hej sålänge❤️

Likes

Comments