​Hejsan!

jag vet att det nu va ett bra tag sen jag skrev . inte bara ett tag ca ett år sen om inte mer :D 

men iallafall nu e det så att jag är i dalarna i några veckor o hälsar på och ska även lägga om min kost, jag kommer göra allt i min makt för att lyckas gå ner i vikt denna gång så i morgon så börjar jag en detox på enbart vatten i en veckas tid. sedan kommer jag gå över i att bara äta grönsaker under en vecka och veckan efter det lägga till kött osv. för att sen återgå till vanlig kost fast mindre måltider + mindre kalorier.

mitt mål är att gå ner 60 kilo men del målet ligger på 40kg. jag ska kämpa satan för att få detta igenom. har inte insett hur jävla fet jag är förens nu när jag ser vad vågen visar samt mätt mig runt magen. JÄVLA MEDICINER......

hej hopp

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

jag försöker bättra mig och bli en bättre människa jag har gått ner från att dricka varje dag till att enbart dricka på helgerna vilket jag själv tycker är ett stort framsteg och därför förstår inte jag varför folk säger upp kontakten med mig när jag ändå har bättrat mig så väl,

jag är 20 år vilket betyder att jag fortfarande är ung och det är väl klart som f*n att jag vill leva mitt liv som den 20åring jag är. för övrigt söker jag jobb som bara den och hoppas väl på o få ett inom snar framtid då man inte fått några pengar utav soc på tre månader o lever på luft. jag är så tacksam att jag har min mamma och alla andra som ställer upp speciellt mamma som ger mig tak över hubudet och mat på bordet varje dag. vi lever i ett skit samhälle tänk om jag inte hade haft nån som ställde upp och gav mig tak över huvudet och mat på bordet skulle jag vara tvungen att leva på gatan då eller? fuck sveriges system och fuck alla dom som fuskar för att få pengar!!!!

Likes

Comments

Idag har jag varit ute i skogen med hundarna o efter det så drog jag pappa o Agneta o hämtade hem hö till hästarna . Sen va det bara fixa o trixa med utseendet för efter det åkte jag på jobb jakt o lämnade ut cvn lite här o där hoppas jag får napp snart så lång draget o tråkigt att gå hemma o bara slöa. För övrigt så blir det tv kväll idag snart börjar fest hos bagge Wahlgren o efter det paradise hotell wiee så jag väntat :-)
Peace and love Jennifer

  • 86 Readers

Likes

Comments

Detta är första gången jag skriver ett inlägg via mobilen så ja hoppas det blir bra :-) idag har jag varit på möte ang mitt mående efter mötet så hick ja o handla hårfärg så nu är jag faktisk rödhårig :-) dock inte så skrikröd som ja ville ha men i alla fall snygg mörk röd .. Har även kört min första dag på 5:2 dieten som jag nu bestämt mig för att köra för o bättra på min kropp och mitt utseende :-) så idag har ja bara ätit 500 kalorier o är rätt hungrig nu men ja får gå o lägga mig snart för i morgon får ja äta som vanligt igen weeyooh!!
Peace and love Jennifer
  • 91 Readers

Likes

Comments

så då har man varit i stockholm i en vecka nu då .. det har varit riktigt kul o träffa vänner och familj.. under veckan så har jag shoppat så det blev en ny jacka ett par nya skor ett par byxor en tröja och massa smycken.. sjukt nöjd !! men än har jag inte bestämt mig för hur jag vill göra med mitt liv om jag ska bo här eller i stockholm men hoppas väl på att få eget här och ett jobb hade ju varit kanon!


Likes

Comments

Sista kvällen hos pappa på en vecka och den ska spenderas framför tvn med glass och choklad . för i morgon blir det gå upp tidigt och ta bussen mot stockholm vid klockan halv nio på morgonen väl framme i vallentuna ska jag avnjuta mig ett bad hemma hos moster och sedan träffa upp Madde så ska vi fixa och trixa med utseendet för sedan blir det krogen och festa loss :) ska bli skönt och åka iväg och träffa vännerna får se om det blir något blogg inlägg under den veckan som jag är där eller inte för ska ju inte ha med mig nån data :)


Likes

Comments

jag tycker det är jätte jobbigt att ingen litar på mina val jag gör. jag väljer själv vad jag vill göra med mitt liv och vill jag dricka då gör jag det vill jag inte så nej nu har jag valt att inte göra det men om jag skulle göra det så är det fortfarande mitt val jag bestämmer själv över mitt liv och hur jag vill leva det. vet att det har hänt saker som oroar min familj och vissa vänner men som sagt jag väljer själv hur jag vill göra!! irriterar mig att folk tror att dom kan bestämma över mig och mitt levnads sätt!!

so long fuc*ers


Likes

Comments

Jag har funderat och funderat på när jag igentligen va kär på riktigt sist jag minns inte när jag var det. den där känslan av att det pirra i magen och man va så där små blyg den finns lixxom inte längre ? är det inte så det ska vara när man är kär ? det e i alla fall så jag tycker det ska va vara och känner man ingen känsla från början så tycker inte jag att man kan kalla det riktig kärlek. sen sitter jag och funderar efter om jag någonsin varit kär på riktigt och ja jag har väl varit riktigt intresserad av vissa personer men va jag kär ? så där kär som man va när man va liten? jag vet inte men hoppas på att få känna den där känslan i framtiden och att det är rätt person en person som är lojal och som riktigt bryr sig om mig och gillar mig för den jag är och inte för den som han vill att jag ska vara.

peace and love jenni


Likes

Comments

så sjukt hur humöret kan förändras idag är jag nämligen jätte glad för jag bokade en resa till sthlm :) så kommer åka ner dit på lördag och stanna en hel vecka känns såååå bra att få komma bort ett tag.. det är nog också så att jag ska tänka rätt mycket när jag är där och hälsar på . måste tänka på om jag ska bo här i Ludvika eller om jag ska flytta tillbaka till sthlm.. får se vad som känns bäst. här kan det va bra och bo för det finns många lägenheter men i Stockholm finns det större chans och få ett bra jobb. och det känns faktis som om jobb är viktigare än ett eget boende. men får se hur det känns när jag är och hälsar på. feeling happy anyway :D

so loong fuc*ers


Likes

Comments

jag minns inte när jag skrattade sist minns inte när jag var glad. känns som om dagarna bara går och som om dom ej fylls med något vettigt vad ska man få ut av tiden vad ska man göra för att slippa tänka på allt som varit .. folk säger att man inte ska se bakåt i tiden att man ska se framåt o ta en dag i taget men det är omöjligt för så fort man e uttråkad så kommer minnena upp både dom bra och dom dåliga dom bra får mig att vilja börja igen dom dåliga får mig att vilja gråta . livet är en bergodalbana den har man ju hört många gånger men varför känns det då som om min bergodalbana har stannat i tunneln ? försöker att förstå varför lyckan aldrig kommer till mig men det går ej! för jag har ju gjort rätt nu tydligen och ändå kommer det inte ut nå gott ur det ?


Likes

Comments