Hejsan!
Nu är jag tillbaka igen, hu.. Vad det har hänt mycket sen jag bloggade sist. Men vänner kommer och går men de riktiga består! Hästarna är tillbaka i dalhem igen och de har det så bra! På killfronten har det varit lite si och så, men det rullar på bra ändå! Och jag har fått jobb!

Just nu är det bara lite saker som ska fixas innan mitt liv är fruktansvärt bra tror jag. Men annars så är det lugnt. Nej nu ska jag äta lite middag och sen blir det en kvällstur i det härliga vädret!

Puss hej!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
som vanligt i mitt jävla liv ska allt!, verkligen allt, alltid krångla till sig. mina beslut jag fattar är bra, men sen är det alltid min satans otur som ska hoppa in i min film om mitt liv som mig själv, som bara verkligen gör allt för att ställa till det i just mitt liv.

jag litar alltid, och då menar jag verkligen alltid på fel folk. jag har sjukt lätt för att få vänner. jag är rolig, trevlig, social och på något vis lite charmig. men sen så är det så att jag är för dum snäll och tänker alltid på alla andra i min omgivning innan jag tänker på vad är det egentligen bästa beslutet för mig? jag måste verkligen tagga ner, sätta ner foten och tänka på mig själv i första hand nu asså!

och jag bara undrar hur man kan påstå att man är dennes närmaste vän och sen samtidigt bara snacka så mycket skit om en och sen inte stå för det. jag vet i alla fall när jag gör fel, och jag har den såpass stoltheten och respekten för andra, att säga förlåt när jag gör någon orätt. men att personen nu i fråga inte ens kan inse att hon gjort varken fel eller sviker sin vän på dessa flertal punkter och bara tänker på sig själv... det visar bara att du är ett stort jävla ego helt enkelt och tror alltid att jag kommer vara naiv... men NEJ, det kan du fan fet glömma nu asså, jag kommer aldrig igen gå på dessa samma nitlotter jag stött på nu ett antal gånger de senaste fyra åren jag bott på Gotland.

men en sak är ni då ta mig fan alltid ärliga med, innerbörden när ni säger "välkommen till Gotland, alla snackar skit om alla och så är det bara" jo men va fan, finns det ingen som är uppväxt med ryggrad eller lärt sig att man ska vara rädda om sina med människor?
tydligen inte, så jag tänker behandla er tillbaka så som ni behandlat mig.

fuck you! och dra åt helvete du, jo just du som jag trodde va min sanna vän! disch!

Likes

CommentsHej alla som tycker det är värt att läsa min lilla blogg!

Jag vet att jag inte har uppdaterat på sjukt länge, men kan säga att det har varit både upp och ner i mitt liv.

Vänner har kommit och vänner har gått. Har verkligen rensat och insett vilka som är bra för just mig och inte. Man kommer till en viss tid här i livet då man måste rannsaka sig själv och det har jag gjort nu. Ska försöka inte göra så många misstag som innan, men jag är inte mer än människa.

Jag har i alla fall en grymt bra vän vid min sida nu. Och livet flyter sakta men säkert på. Har lite grejer kvar att fixa i mitt liv. Men snart så, snart så har jag nog insett vad jag vill. Tills dess tänker jag ha riktigt kul och festa järnet!

Puss hej

Likes

Comments

Det var kärlek vid första ögonkastet. Du fick mig att känna så.
Det var stunder som fick mig att inse, att livet var menat för oss två.
Och om jag ska va ärlig, har jag inte känt den känslan. Förrän jag träffa dig.
Och om min dröm är riktig, så vill jag att vi tar de väldigt försiktigt.
Jag orkar inte med nåt svek, för jag klarar inte av det.
Har växt ifrån all lek. Ja, jag hoppas du förstår de!
Det som jag behöver är närhet, ja jag behöver din värme.
Och jag vill bara ha din kärlek.

det är din förlust, jag har gått vidare nu. allt var bara ett spel för dig och du har svikit mig så hårt, synd bara att jag inte har insett det för ens nu. du har ljugit mig rakt upp i ansiktet ett antal gånger och nu har du bara dig själv att skylla. ett liv baserat på lögner är inget liv och jag vill inte leva så, det lär du nog förstå den dagen du vaknar upp och ser sanningen. jag kan nu glatt skriva att jag på något sätt har kommit över dig och redo att finna den äkta kärleken för mig. för jag vet att jag förtjänar den. så hoppas du har ett fortsatt bra liv med fuckface.

du får göra som du vill, men man ska aldrig förråda den som bryr sig

Likes

Comments
jag tror jag börjat känna något igen, något som jag en gång kände så hårt förut och som fick mig le varje dag. känns bara lite konstigt att det är en annan person och inte du. men så kan det ju bli. det är din förlust inte min i alla fall :)

Likes

Comments

nu är det dags för en förändring! jag ska vara mig själv till 100 % igen. det vill säga vara: lika snäll som jag alltid har varit men ändå tänka lite mer på mig själv, inte stänga av min humor alltså jag ska släppa loss lika lätt som jag gjorde förut, och jag ska framförallt vara jag.
let's rock'n roll !

Likes

Comments

vad glad jag blev när du ville köra mig till flygplatsen imorse, det betydde. känns lite små kul att det var där vi träffades för allra första gången och det var där vi skildes åt idag.
har fått inse nu att det aldrig kan bli vi fast mitt hjärta hoppar över ett slag så fort jag ser dig.
det är sjukt hur ödet kunde styra våga vägar så att just vi träffades. du har gett mig minnen för livet som jag aldrig kommer att glömma. och jag hoppas innerligt att vi inom snar framtid kan umgås som vi gjorde förut.
du betydde allt för mig, eller jo, du betyder fortfarande sjukt mycket för mig. skulle ge dig stjärnorna om jag kunde. men just nu måste jag hitta mig själv igen och också gå vidare.


just nu sitter jag bak med hunden och väntar på att mamma ska bli klar inne på sjukhuset i Göteborg. har ju flugit till fastlandet idag och blir hemma i Bengtsfors i ungefär två veckor, känns faktiskt lite skönt att komma bort från ön ett tag men jag får säga att jag fällde en tår efter att vi kramades hejdå och du gick.
ikväll blir det hem till bea en sväng och säga hej! hon har ju saknat mig så ;) jag har då saknat dig också min kära vän.
nä, nu ska jag lyssna på musik
puss hej
Likes

Comments

fan vad awesome kväll/natt det var igår! förfest hos vewe som var riktigt trevlig och kul! sen blev det ner på munken där vi dansa och drack ännu mer, whoho!
fast idag mår man som man förtjänar antar jag, ska vila mer nu och sen blir det att fixa sig och knäppa en bärs för ikväll kör vi igen!
puss hej!
Likes

Comments

jag var lite depp, och då självklart har jag en så fin vän som gav mig denna tischa ! så blir fan krogen ikväll iaf ! tack Frida! :)

Likes

Comments

tog ett par öl med Frida ikväll, käkade sedan på Max och fick umgås med jenny i ett par timmar. så nu kan jh somna gott.
puss hej

Likes

Comments