Kämpa för min dröm

Det var ett tag sedan jag skrev nu. Har verkligen haft så mycket att göra och fundera över. Bland annat har jag börjat knåpa på min första bok. Har skrivit noveller sedan jag var liten men nu satsar jag på att skapa en hel roman. Hela historien är färdig i mitt inre och början är också nedskriven och redigerad. Min dator har dock börjat kollapsa på grund av sin ålder och slitna fläkt så nu är en ny beställd. Ganska stressigt att sitta vid en dator som blir kokhet efter 10 minuter när man försöker knåpa ihop en bok.

Förutom det så har jag fått veta att jag kommit in på TUC yrkeshögskola. Ska läsa till redovisningsekonom vilket kommer ta mig två år men då ingår också mycket LIA (lärande i arbete). Spännande! Skönt också att inte behöva fixa runt 30 böcker/termin i kurslitteratur som på universitetet.

Har införskaffat mig lite nya smycken, bl.a. detta fina armband som ser ut som en drömfångare. Köpte ett likadant halsband. Nu ska jag gå en promenad och förresten - på söndag är det fem månader sedan jag slutade helt med läsk. Klapp på axeln.

Gillar

Kommentarer

Caroline
Caroline,
så fint!carro93.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229