Hur går det?

Tänkte jag skulle berätta hur det går med lite av varje. Det var ett tag sedan jag skrev.

Skolan rullar på. Har snart gått färdigt ett av två år på TUC och i slutet av maj ska jag ut på min första LIA. Lyckades få en plats i Väderstad på ett företag som gör flygplanssäkerhetssystem. Spännande! Har också klarat varje tenta med hösta betyg än så länge vilket gör mig lite stolt ändå. Är kanske inte så trög när det kommer till siffror trots allt. Trodde jag var dödsdömd som ekonom efter mina utbrott under gymnasietiden då jag traglade mig till ett VG i matte B, men tydligen gör nu logiken det lättare för mig att förstå kalkyler. Jag har alltid varit en sådan där jobbig elev som ställt frågor lärarna inte kunnat svara på men nu när uppgifterna bygger på konkret verklighet så finns det ofta en förklaring till mina funderingar. Om man gör såhär borde man också kunna göra såhär-frågor. Om man byter ut den siffran mot den här och skiftar plats på dessa borde man få detta resultat istället-frågor. Ni vet, frågor som bygger på att man har förstått hela grejen, inte bara en räkneuppgift.

Förutom skolan så kan jag meddela att jag kämpar på med min bok. Är bara på sidan 24 än så länge men har också redigerat en del. Eloge till alla författare där ute alltså. Att skriva en bok är som att göra världens längsta uppsats typ. hehe

Min viktminskning går det lite stappligare med. Kämpar på men står helt still sedan ett halvår. Tror egentligen att jag går lite upp och ner men överlag står siffrorna på samma sedan länge. Suck. Men ska ändra lite i rutinerna nu. Tränar på onsdagar och går dagliga promenader. Ska öka på takten och längden. Återkommer om exakt hur jag gör och vilka resultat som uppstår framöver.

Min fina Kajsa har också fyllt 10 år och börjat på hundkurs. Mion har fyllt 4 och jag själv har fyllt 26. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229