Hejsan hejsan, jag hade nämligen tänkt börja blogga IGEN , jag vet.. har varit lite upptagen på sistone IGEN, men denna gången ska jag verkligen försöka ge järnet för att blogga är verkligen något jag gillar att göra! de finns så mycket att skriva och de är bara allmänt roligt att läsa andras bloggar och att ha en egen blogg! Man kan skriva om vad som helst vilket är as grymt! hoppas ni har haft de bra sedan skolan börjat och allt! Nu gäller det bara att plugga, plugga & plugga!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
DAGEN IDAG/IGÅR VAR BÄST HELT SERIÖST!
Hur har eran dag varit? kommentera! Hoppas ni mår bra!
Kram / Jennifer

Likes

Comments

Hejsan!
Fredagen den 17 Juli vaknade jag upp vid 13/14.00, sedan låg jag kvar där ett tag och sen gick jag & duscha och gjorde mig i ordning.
När jag var färdig åkte jag hem till Liza vid fyra och träffade Elin & henne. Vi gick in till stan och åt "som vanligt" och sedan åkte jag och Elin hem till henne & cykla ner för att se W&W som var idag ( inte min grej att kolla på bilar ).
Efter ett tag cyklade vi hem till Liza och alla vi tre gick till stan, där de var fullproppat med människor, Gud så många de var!
Tycker ni om W&W? Har ni haft en bra dag?
Har iallafall haft en fett bra dag igår!
Kram / jennifer

Likes

Comments

Hejsan svejsan på er alla!
I onsdags va jag med Liza, vi åt, ladda och sedan cykla vi till skolan jag går på och mötte några killkompisar. Vi gjorde inte så mycket, snackade mest.
När vi kom hem till henne gjorde vi inte så mycket, vi försökte vara så tysta som möjligt när vi smuggla in mackor mitt i natten så ingen skulle vakna!
Dagen därpå, alltså igår ( torsdag ) åkte jag hem på morgonen och såg senaste avsnittet av pretty little liars, fattar inget just nu, vem är A? ni som ser på serien, kommentera vem ni tror.
sedan vid sex åkte jag in till stan & mötte Emma och sedan efter ett tag kom Elin och vi stack & käka pizza som vanligt. Efter de gick vi till gymmet och satt oss ner och kolla runt lite haha, skit roligt.
de har varit en väldigt bra dag idag, hur har ni haft de? Hur mår ni? Kommentera gärna!
Kram / jennifer

Likes

Comments

Hejsan!
Igår eller aa tekniskt sätt i förrgår var jag på Liseberg med tindra, wilma, saga och nathalie.
dagen innan de vid 19.00 träffa jag saga i stan och vi stack & åt pizza. Efter det cykla vi till Willys & köpte lite tilltugg till tåget och något att äta på kvällen.
Jag sov hemma hos saga tills dagen när vi skulle åka.
Jag och saga var de ända som åkte tåg eftersom alla vi fem fick inte plats i bilen.
När vi va framme åkte vi massor av åkattraktioner klart och dagen var bäst. Efter vi åkt ganska många åkattraktioner gick vi och åkte kaninlandsresan i någon lite till fixad båt, de sägs vara en harmonisk resa, men jag och saga hade vattenkrig hehe.
Dagen vart super bra!
hoppas ni mår bra, kram / Jennifer

Likes

Comments