Idag har jag varit halva dagen i tibro för att vi i klassen skulle vara med och lyssna på en föreläsning om guideyrket på en högstadieskola,sedan åt vi pizza på en jättemysig restaurang. Sedan fick jag skjuss hem av en kompis,har inte gjort så mycket sedan jag kommit hem. Men tänkte visa och berätta lite om mina nya produkter som jag köpte idag,vill testa dem och se om de är bra men ska börja med det ikväll,för man skulle visst ta det varje morgon och kväll,så får hoppas man får en fin och len hud nu. Det luktar så himla gott iallafall. På bilden nedan ser nu produkterna som jag köpte idag. Sedan köpte man ju shampoo, balsam och gelé som man har i håret,alltid något som man behöver hihi.Den första vet jag inte riktigt vad det är men tror man tar den innan eller efter man tagit scrubben. Den andra är en uppfriskande scrub som innehåller hallon och tranbär. Detta ska man använda varje morgon och kväll för att hålla huden ren. Man börjar med att man fuktar ansiktet,sedan trycker man ut produkten i händerna och masserar varsamt in i ansiktet. Man ska undvika det känsliga området runt ögonen. Sedan sköljer man noggrant med varmt vatten och sedan torka försiktigt torrt. Så hoppas att detta verkligen fungerar för mig för då kommer jag fortsätta med dessa produkter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta är andra dagen man är hemma från skolan eftersom jag är sjuk,har fått ögonkatarr vilket är ögoninflammation så måste ta en salva i ögonen två gånger om dagen,hatar den där salvan men hoppas bara på att jag hinner blir frisk så snart som möjligt så man kan gå till skolan igen för det blir ju bara mer och mer som man ska göra sen i skolan när man kommer tillbaka,men som tur har jag jobbat lite hemma dem här dagarna som jag varit sjuk så det känns skönt! Så får vila och ta det lugnt så länge så man frisknar till snart!

Btw,har hittat ett te som är så supergott,men jag brukar ha i lite mjölk och socker för att det ska bli godare. Teet kan ni se på bilden nedan.

Likes

Comments

Tänkte att eftersom jag är hemma och är sjuk så kunde jag ju ha en liten frågestund där ni kan bomba mig med en massa frågor så svarar jag på den i ett annat inlägg! Fick inga frågor förra gången jag hade frågestund så hoppas på att få frågor denna gången!

Likes

Comments

Idag har man haft idrott i skolan,sen hade jag två svenskalektioner men läraren var sjuk så fick eget arbete att jobba med. Det känns som att denna terminen kommer gå väldigt fort. Det är ju skönt för det är ju trots allt snart studenten,men man kommer sakna skolan lite ändå sen även om man inte vill erkänna det,för sen är det ju jobb varje dag iallafall för mig!

Nu funderar man på att hoppa in badkaret och bara ta det lungt,det är faktiskt ganska skönt och rogivande. Skönt att bara kunna koppla av ibland!

Likes

Comments

Fastnat för denna låt tack vare min kompis så nu lyssnar man på den ofta, kan inte få den ur huvudet på mig, måste lyssna på den hela tiden nu, hehe tills jag får en ny favolåt, det brukar vara så:)


Likes

Comments

Vi har alla varit små en gång i tiden! Tänkte visa bilder på när jag var liten,kul grej bara :)


(bild4)
(bild5)

Likes

Comments

Hade beställt 24 stycken sminkborstar som kom iförrigår,blev sjukt glad och nöjd över dem. Det fanns så många borstar med olika storlekar,det bästa var att det inte kostade så mycket,de kostade runt 319 kr så inte allt för dyrt och är bra pris med tanke på vad man får för pengarna :) jag brukar tvätta borstarna imellanåt för att det inte ska bildas bakterier och sånt,då brukar jag tvätta med shampoo men diskmedel funkar lika bra det med. Så rekommenderar att köpa dem :) de kommer från www.kimstore.seLikes

Comments

Nu känner jag att det har blivit en hel del som jag ska göra, speciellt med skolan. Men har börjat ta tag lite i det idag, resten får jag ta under denna veckan, det som jag inte blir klar med får jag ta efter lovet men ska se till att bli klar med så mycket som möjligt under denna veckan. Måste gå till banken nån dag för att uppgradera mitt bankkort från ungdom visa till vanligt visa, sedan måste jag gå till frisören en dag och kolla med henne om hur man ska göra med mitt hår för behöver fixa det rejält, ska ju bli brunett eller blondin så får se vad det blir. Sedan måste jag ta tag i och köpa ett gymkort tror jag så att jag kan börja gymma de dagar som jag har ganska korta. Måste avboka tiden som jag bokat till ungdomsmottagningen för att jag är påväg till Sverige från Rom då ju, så det passar inte riktigt då så måste boka om den tiden. Måste kolla med fiskbilen om han har ål med, annars får jag se till att han har det nästa gång, för det är något jag har länktat efter sedan förra julen, det är gott och lite annorlunda smak men värd att smakas iallafall.  Sedan är det massor läxor på det, men måste man så måste man, vill inte ligga efter i nåt så då gäller det att plugga. På tal om inget så är och har varit min skolvecka helt underbar. I måndags var jag ju halva dagen på ungdomsmottagningen så hade väl en och en halv lektion, idag hade jag en lektion för de andra två behövde jag inte gå på, imorgon har jag en lektion, på torsdag är vi i klassen i Göteborg för nån utlandsstudiermässa, på fredag har man bara en lektion så är en ganska chill vecka i skolan :) 

Likes

Comments

 Tänkte tipsa lite om bra filmer till er som kanske har svårt att välja en film eller helt enkelt behöver tips, här kommer fem filmer som jag tycker är bra och sevärda.

1. Frost  heter den på svenska men på engelska heter den Frozen. Filmen handlar om prinsessan Anna som ger sig ut på en magisk resa tillsammans med bergsmannen Kristoffer och hans ren Sven för att hitta hennes syster, Snödrottningen Elsa. Elsa förvisade sig själv till bergen efter att hennes gömda krafter uppenbarade sig under hennes kröningsceremoni, och nu måste Anna hitta Elsa för att rädda kungariket Arendal från en förbannelse om evig vinter. Den är värd att se så rekommenderar den verkligen. Det är en film som alla kan se, barn som vuxna.

 

 

2.Ego. För Sebastian Silverberg handlar allt om utseende, festande och hans ego. En dag råkar han ut för en olycka och förlorar synen. Han tvingas omvärdera sitt liv för att finna det som verkligen betyder något i livet. Mia blir hans räddning.

 

 

 

 

3. Journey to the mysterious island.Handlar om den unge Sean som tar emot en signal från en mystisk ö som inte finns utmärkt på kartan. Det är en plats med märkliga livsformer, dödliga vulkaner och mer än en enastående hemlighet. Oförmögen att hindra honom från att åka så följer Seans låtsaspappa Hank med på resan. Tillsammans med en helikopterpilot och hans dotter ger de sig iväg för att finna ön.

 

 

 

 

4.soul surfer. Bethany Hamilton bor i Hawaii. Hon har växt upp med surfingen och hon är en lovande talang. När hon var 13 år, blev hon attackerad av en tigerhaj och förlorade sin vänstra arm. Tack vare sin starka tro på Gud, en kärleksfull familj och sin kärlek till surfingen lyckas hon ändå ta sig tillbaka till vågorna. 

 

 

5.War horse. Pojken Albert och hans häst Joey separeras från varandra när Joey säljs till försvarsmakten och sänds ut till fronterna i första världskriget men Albert ger sig inte utan strid. Trots sin unga ålder ger han sig iväg till Frankrike för att rädda sin vän. 

Likes

Comments

Det känns som om man spenderat halva dagen på ungdomsmottagningen idag,inte kul men måste man så måste man,skönt att fått det gjort nu iallafall. Men vilken smärta man hade när den sattes in,trycket av den där metallsaken som skulle öppna upp för att det skulle bli lättare att kolla djupet på min mödomshinna och även när de skulle sätta in spiralen,det gjorde så jävla ont och var sjukt obekvämt. Första gången man var där idag runt nio,så sattes spiralen in och satte på sån där emlakräm med bandage runt om. Andra gången man var där idag så togs p-staven ut och fick bandage och typ nån slags plåster tror jag det var,bandaget skulle man ha i nåt dygn och plåstret i en vecka. Får bara hoppas att den här smärtan kommer gå över snart,för mår inge bra just nu,det känns som extrema menssmärtor:( så fick ta en Treo innan och efter:(Likes

Comments