För iväg ett slag till Köpenhamn med mor och syster, denna sak ovan är en väldigt bra anledning till att åka dit. Sjukligt goda.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen efter min födelsedag fick jag äntligen testa den omtalade brunchen på Absint. Jag vet inte på riktigt när jag var så mätt sist. Vi åt i tre timmar. Så himla ljuvligt.

Likes

Comments

Hade världens bästa födelsedag. Kom hem till ett sånt här fint ställe efter jobbet. Fick gitarr och pengar. Har världens bästa vänner som överraskar mig med vin, blommor, choklad och en överraskning dagen efter som visade sig vara brunch på Absint. Blev bjuden på helt enkelt och fick ta mig något glas. Somnade väldigt lycklig den kvällen.

Likes

Comments

Sitter i skrivande stund med toning i håret och har ingen aning om hur detta kommer sluta. Antingen blir det ingen skillnad alls, silvrigt eller lila. Med min vanliga otur händer väl ingenting. Ville bara testa då mitt hår blivit så guldigt.

Hade en toppendag på jobbet, tänk att man kan ha så kul med lite strumpor. Älskar verkligen att grotta in mig i sånt där, kan hålla på hur länge som helst och sortera, dona och greja för mig själv.

Jag lär komma på något slags fika till fredag också när jag fyller år. Någon slags kaka vill man ju ha. Frågan är om jag orkar baka eller köper. Förmodligen det sistnämnda.

Likes

Comments

Jag har blivit en morgonmänniska nu. Vaknade 6 imorse och var hur pigg som helst. Skönt ändå, jag har hellre så än att jag sover hela dagen. Efter en promenad och lite frukost ska jag fixa till mig och dra ner mot jobbet tidigare. Hittade en jacka jag suktat efter som nu var nedsatt. Från 599 till 100. Känns taget. Dock är den en storlek för stor men jag tänker låtsas som att den inte är det. När det är så billigt måste man handla fast man ska spara pengar. Så det så.

Annars är jag på strålande humör idag, mina morgonrundor verkar magiskt på nå vis. Får sån energi hela dagen! Ska försöka lura med Sebbe till Hemlingby några dagar i veckan också. Kompromiss - jag springer med honom och han utegymmar med mig. Vilket egentligen betyder att vi går och sen gymmar vi, men det behöver inte han veta.

Charlie är alltid min haringetroligtattfota lösning. Han är ju alltid rolig. Han hälsar att det är gosigt och bekvämt under elementet.

Likes

Comments

Att plugga eller inte plugga, det är frågan. Det ska vara en utbildning här nu till behandlingspedagog och då fick jag bekymmer. Det känns jätteläskigt samtidigt att gå från tryggheten på jobbet till skola. Jag är för feg för sånt här. Om man kunde jobba samtidigt så man inte förlorar så mycket inkomst.

Om jag ska plugga vet jag inte vad som är bäst av den här utbildningen och socionom heller. Socionom är ju 1,5 år längre men ger ju mycket mer också. När man ändå är igång. Samtidigt kanske den här räcker. Jag vet inte.

Likes

Comments

Jag fick erkänna mig nedslagen av feber idag och fint stämpla ut efter två timmar. Försökte iaf men är ändå besviken på mig själv. Tyckte knappt jag förstod vad folk sa till mig, huvudet är bara en enda stor gryta. Så nu myser jag och Charlie med pepsi, choklad och Suits. Snart kommer en till kille och tar hand om mig så jag har det rätt hyfsat ändå.

Har nog aldrig nyst så mycket som jag gjort senaste dygnet. Skönt att ändå slippa massa snor och halsont, peppar peppar.

Likes

Comments

Jag hade visst räknat fel på dagarna, jobbar hela 10 dagar i rad nu. Kliver av kl 15 på min födelsedag så får väl fira med att sova. Började såklart den här perioden med världens förkylning också. Hoppas det går över fort, man känner sig alltid mycket sjukare när man står på jobbet också med allt liv.

Nu har jag iaf anmält mig till högskoleprovet. Borde börja plugga nu men sånt händer ju inte. Läskigt, har ju inte skrivit ett prov på herrans många år.

Skulle egentligen till Linnea ikväll på tjejmys men orkar verkligen inte, är så ledsen över det. Jäkla sjukskit! Det blir hem och sova efter jobbet så jag blir frisk fort.

Likes

Comments

Att det ska vara så himla jobbigt att lämna Charlie över natten. Dagtid går bra men det känns hemskt att han ska sova själv. Det är väl säkert bara jag som tänker så, han är en katt. Han sover väl mest hela tiden ändå.
Men jag känner mig hemsk.

Likes

Comments

Fick sova ut ordentligt idag och vakna till solsken, det tackar man för! Tog en lång promenad och fångade lite pokemon under tiden. Jag måste köpa mig ett par nya hörlurar, mina bluetooth drar mycket batteri men är perfekta på gymmet. Skulle behöva ett par med sladd som jag kan ha såna här gånger.

Min rygg och nacke har gett upp och idag ska jag äntligen få komma iväg för att kanske få ordning på det. Jag håller massa tummar, huvudvärken börjar bli jobbig. Sen ska jag bli bjuden på mat hos min far. Kan ju bli en bra dag det här med.

Jag lär ta vara på den här dagen för imorgon stämplar jag in för att jobba 9 dagar i sträck. Tog åt mig en extra söndag, det är lite för bra pengar för att låta bli och mitt nästa mål i livet är att bli rik. Typ.

Bild från förra veckan när vi skulle sluta äta massa godis. Det här var ju faktiskt ännu bättre.

Likes

Comments