Igår steg vi upp och gick direkt till poolen för att sola. Solade i några timmar tills det började regna. Åt lunch på Frankys, en magisk ceasersallad och pasta carbonara!
När det regnade i Napa bestämde vi oss för att ta bussen till Larnaca för att shoppa.
20.30 började vi festa! Barcrawl stod på schemat. Vi började på Ayia Napa project och fortsatte sedan till stans andra barer med en grupp på cirka 120 pers. Grabbarna grus var helt klart en favorit!
Efter att bokstavligen ha dansat hela kvällen gick vi till hotellet klockan tre på natten.
Barcrawl var absolut en höjdare!

Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår kom vid med flyget till Larnaca på Cypern! Jag och Ninja firar att vi har klarat studenten och kommer va i Ayia Napa nu en vecka ☀️

Igår när vi kom till flygplatsen i Larnaca tog vi bussen in till city och strosade runt på gatorna tills bussen till hotellet gick.
Efter att vi kommit fram ti hotellet bytte vi om och gick ut å gick i stan. Vädret var inte riktigt på topp igår, varmt men mulligt och lite regn. Vi var så trötta efter en tidig morgon och av att ha gått så mycket så vi gick och sova tidigt så vi orkar bättre idag 😉

Kram!

Likes

Comments

Hej och glad påsk!
Var ju till Ikea i torsdags och fick nog det mesta med mig som jag behöver till lägenheten. Jag har börjat flytta nu och nästa vecka borde allt vara klart. Får min nya säng på onsdag och ska och se på en soffa idag, det är i stort sett de som fattas.

Kommer ta mer bilder sen när allt är färdigt.

Kram

Likes

Comments

Idag har jag mitt nästsista skift före jag får ha två dagar ledigt! Välbehövligt efter 13 skiften i sträck. Jag har börjat på hemservice nu och jobbar ännu på Solgård så det har blivit lite mycket. Det går bra på Hemservice och jag tycker det är jätte kul, mycket nytt och många nya klienter.

På allt jobb så har jag även skaffat en lägenhet!! Troligen får jag nyckeln i början på nästa vecka, eller nu i helgen. Tror inte riktigt jag har förstått ännu att jag ska flytta hemifrån 😅. Skall till Ikea med mamma och Simon nästa torsdag och shoppa en massa till lägenheten.

Nu ska jag småningom åka iväg till Solgård, så vi hörs!

Kram!

Likes

Comments

Igår sökte jag till Novia! La hälsovårdare på första, men har absolut noll förhoppningar att jag kommer in, eftersom de finns så få platser. Sjukskötare la jag på andra plats och hoppas jag nu i alla fall slipper in till de, för annars vet jag inte vad jag ska göra 😬.

Imorgon skriver jag matte. Min motivation var bra i början men nu börjar jag bli riktigt trött på allt läsande. Skriver bara hälsokunskap sen ännu på fredagen och så är jag färdig! Så det är ju bara slutspurten kvar, bara att försöka och göra sitt bästa!

Kram

Likes

Comments

Mitt liv består endast av skolböcker och sömn och mat för tillfället, därför har jag inte uppdaterat. Modersmålet är färdigt skrivet och endast finska läsförståelsen, matte och hälsokunskap kvar och så får vi hoppas på att jag får köpa mössan!

Idag var jag och Simon till stan och gick runt i alla butiker. Blev sugen på att köpa ett par nya fina Nike skor, men det lämnade.. Kommer troligen åka in till stan eller beställa hem de senare ändå. Två nya beautyblenders kom jag dock hem med.

Igår fick jag ett sommarjobb(!!) Eller egentligen ett nytt jobb överlag, för börjar redan i april! Var så nervös att jag inte skulle få något annat än de 50% som jag har på Solgård, men det löste sig. Jag ska iallafall börja på hemservice i Norra Korsholm!

För tillfället läser jag lite hälsokunskap och ska snart och spela innebandy.

Ha det så bra! Kram

Likes

Comments

I lördags for jag med Simon och hans familj till Pyhä. Vi ska va här tills lördagen. Så vi har många dagar på oss att vara i backen.
Hälsokunskap och matteböckerna är nog med trots att vi är på "semester", mindre kul att läsa på studenten här.

Kram

Likes

Comments

Eftersom jag under de senaste veckorna inte uppdaterat och inläggen har kommit oregelbundet ,tänkte jag slänga in ett collage på mina senaste snappar (dock bara de som är tillgängliga för allmänheten 😅).

Varit på fika till Arnolds med Simon, samt blivit bjuden på Spices buffé. Jag bjöd även honom på mat på Outbacks på hans födelsedag. Försökt få lyckade selfies med Mischu.... Ändrat lite i rummet och lagt upp bilder från sommaren på väggen. Varit ute och gått. Fått en efterlängtad parfym av Simon på alla ❤️-ansdag.

Kram

Likes

Comments

Var på Stellas och även min och mammas första agility träning idag. Stella var superduktig och koncentrerade sig bra trots att det var mycket annat intressant runt om. Vi bekantade oss mest bara med de olika hinderna eftersom det var fösta gången. Hon hade inget obehag för de olika underlagen och inte heller för tunneln! Ser framemot nästa söndags träning! 🐶
Simon kom med som fotograf.

Likes

Comments

I torsdags hade vi Penkkis i skolan. Riktigt kul och hoppas på att våra "mullar" uppskattade programmet. Vi åkte flera varv runt i stan på flaket och ropade oss hesa. På kvällen var jag toastmaster, med 3 andra, på en sitz vi ordnat, tyckt det blev riktigt lyckat! Sedan tog vi bussen till stan och var på baren resten av kvällen. En dag jag kommer minnas länge! ABI-17!

Likes

Comments