VI FLYTTAR TILL STOCKHOM

Hej på er! Är allt bra? Med mig är det väldigt bra, har haft några intensiva veckor efter det personliga inlägget blev publicerat. Intensivt på ett väldigt positivt och bra sätt då det nu är klart att vi, som är Linus och jag, flyttar till Stockholm.

Detta har länge varit något jag strävat efter i livet och velat mer än gärna. Det hela började med att jag sökte ett jobb i Stockholm för rolighetens skull. Att det sedan slutade med att vi flyttar upp, har lägenhet och jobb, det är mer än vad jag kunnat önska. Det kommer bli jobbigt att lämna sina närmaste men jag vet att deras ord stämmer - "Du vill mer än vad denna lilla staden kan ge dig. Du är för stor för att stanna kvar och här utvecklas du inte i den riktning som behövs för dig." Jag är så otroligt tacksam för denna möjligheten och detta kommer bli en stor upplevelse för livet. Det är dags att utvecklas ännu mer och jag vet att alla mina kära vänner kommer komma upp sen givetvis åker jag ner också. Det känns tryggt.

Självklart kommer ni får hänga med under hela denna resan på bloggen. Ett helt nytt kapitel börjar och ni ska få uppleva allt med mig.

Gillar

Kommentarer

Instagram