UPDATE OCH NYÅRSKLÄDER

​Hej på er! Det var ett tag sedan sist vi hördes här. Det som ligger bakom allt är att jobbet tagit så enormt mycket tid och kraft när det varit utbildning samt nu när vi sitter i telefon under juletid. Jag trivs enormt bra med mina kollegor men tyvärr kanske jag inte blir kvar till längre än januari. Detta är på grund av ett nytt och oväntat jobberbjudande som jag fått, är i chock över att jag antagligen kommer få arbeta med det som jag har stort intresse för. Väljer att inte gå ut med vad detta är än då det inte är klart men snart så! Märker hur stora möjligheterna är här uppe för att utvecklas och bli det man vill.

Snart är det jul och nyår vilket jag längtar till så himla himla mycket. På fredag kommer min mamma och Linus mamma upp till Stockholm för att får jul här uppe med oss. Under lördagen kommer mina två storebröder också upp och ska stanna här över julen med. Det ska bli mysigt att bara få umgås med nära och kära som vi inte träffar så ofta när vi bor här uppe. Nyårsafton ska vi fira med några vänner som vi lärt känna vilket också ska bli roligt. Kan inte bli ett bättre avslut på året! 

Tänkte ge lite tips på ursnygga kläder till nyår och jag själv har beställt hem en av dem. Klänningen som visas högst upp i början är den jag kommer bära. Hur snygg? Kan inte bli annat än grymt. Hur ska ni fira nyår? Tell me.

Gillar

Kommentarer

Instagram