MINA MÅL 2018


~ Nyårslöften är inte min grej men att sätta upp mål är något jag gillar stort. Ett av mina mål under 2018 är att jag och Linus ska hitta oss en egen lägenhet i Stockholm. Hyresrätter med ett förstahandskontrakt är svårt att få tag på men detta ska inte hindra oss, haha.

~ Värdera mig själv som jag bör göra. Det föregående året har jag varit dålig på detta men i år har jag förutsättningarna på min sida för att detta ska gå. Jag är stark, positiv och låter ingen trycka ner mig. Girlpower.

~ Börja träna mer igen är ett mål. Jag har hamnat i en svacka i ungefär en månads tid men nu känner jag att det börjar bli bättre. Det är dags att köra lika hårt på gymmet som förut. Samtidigt har det varit nyttigt och ha en liten vila för att känna längtan. Gymmet är min terapi.

~ Jag vill gärna ta och dra utomlands till sommaren under perioden när både jag och Linus kommer ha semester. Det är ett mål som bara måste göras. Känslan av att komma hem med ny energi är helt underbar. Jag älskar verkligen att resa och vi båda två tyckte om Cypern mer än allt. Så dit kan det absolut bli att vi tar och bokar en till resa till.

~ Ett lite mer speciellt mål som många inte kanske kommer förstå - jag har ett mål att använda mig mer av attraktionslagen igen. Förut var det något jag tänkte på varenda dag men blivit sämre på det under den senaste tiden. Ni som vet, ni vet.

Gillar

Kommentarer

Instagram