ÅRS RESUMÉ - DEL 1

JANUARI

Dessa två bilder är ungefär de enda jag hittar från månaden januari. Det nya året hade nyligen börjat och jag kommer inte ihåg att något händelserikt hände under denna period. Sista terminen på gymnasiet i Karlskrona och det vi alla längtade till var såklart studenten.

MARS

Under mars firade jag och Linus ett år och då bestämde vi oss för att bryta av i vardagen för att åka till Malmö. Där firade vi vår årsdag på hotell och åt god mat. Shopping hann vi med också. Under månadens gång firade vi några nyblivna 18 åringar och därför blev det lite fester samt utgångar. Det var även under mars som jag fick reda på att mamma och jag skulle flytta in till stan.

APRIL

Under april flyttade jag och mamma in till Trossö och eftersom det var en hel del att göra i lägenheten så bodde jag kvar hos Benny men sov för det mesta hos Linus. Våren hade precis börjat i lilla Karlskrona och genast kändes livet bättre. Tyvärr var det nu jag började få problem i skolan och det var något som drog ner mig ganska rejält. Jag längtade bara efter studentdagen så skolgången kunde ta slut.

MAJ

Denna månaden vore konstigt om jag inte kom ihåg. Vi hade mösspåtagning och den firade jag tillsammans med Matilda och några kompisar. Vi hade brunch hemma hos mig i nya lägenheten och dagen var bara allmänt rolig. Balen var också under denna perioden och självklart gick jag, Axel och Matilda tillsammans. Det kunde inte varit en bättre trio. Jag fick gå med två av de viktigaste personerna i mitt liv och det betydde allt. Att lektionerna var färre och mindre tid spenderades i skolan gjorde att jag överlevde sista månaden så bra som jag gjorde just då. Månaden var både hemsk, tragisk och ledsam men också rolig med tanke på bal och mösspåtagning.

JUNI

Detta var en av mina bästa perioder under årets gång. Jag har aldrig förut "flytt" från problem trots hur dåligt jag mått. Som person krigar jag alltid in i det sista men mitt psyke var nertryckt till botten och en dag till innanför skolans väggar, det hade aldrig fungerat. Därför är jag så tacksam att min mamma och min kära pojkvän tog med mig till Rhodos på min studentdag. Jag såg ett ljus i det mörka och under min vecka utomlands fick jag läka. Läka hela min själ som var förstörd och det hjälpte verkligen. Jag kom hem och började jobba, slapp skolmiljön och fick ett värdigt liv. Ett liv som jag tyckte om. Jag lärde känna nya människor men samtidigt hade jag kvar mina fina vänner från skolan. Det var helt enkelt en bra månad där jag kom tillbaka till mig själv.

Gillar

Kommentarer

Instagram