KESÄN KOHOKOHDAT

Kesän 2019 parhaat


Hei ihanat!

Kesä on ollut kokonaisuudessaan todella hyvä, vaikka se onkin mennyt hurjan nopeasti. Tähän asti on ollut tosi ihanaa ja viimeisen viikon suunnitelmat ovat vielä auki. <3 Lähi päivien säät ovat olleet niin kylmiä ja sateisia, ettei minua ole houkutellut uloskaan lähteä. Kiva, että syksy alkaa tehdä tuloaan ja pian saa pukeutua paksuihin neuleisiin ja jäädä kotiin viettämään syysiltoja. Halusin tulla jakamaan blogin puolelle vielä mun kesän parhaimmat muistot ennen syksyn postauksia.- Yhtenä päivänä olin poikaystäväni kanssa Helsingissä. Ihana päivä jätti taakseen pikasen linnanmäki vierailun, shoppailun Kampissa ja vielä sähköpotkulaudan testauksen. Täytyy poiketa useammin siellä päin ja jäädä pidemmäksi aikaa, jotta ehtii rauhassa myös tutustumaan uusiin paikkoihin.

- Kolme ihanaa vuotta bloggaajana ja tähän asti oon oppinut bloggaamisesta harrastuksena monia puolia. Uudet tuttavuudet, yhteistyöt ja lukijat ovat innostaneet mua ideoiden ja motivaation buustaamisessa.- Isoimpana uutisena on se, että hankin kissanpennun muutama kuukausi sitten. Sen kotiutuminen on mennyt hyvin, kissa syö, leikkii ja riehuu. Välillä sitä saa pitää ihan silmällä ettei se aiheuta tuhoa.

- Oon kesällä useita kertoja treffannut kavereita, uinut, syönyt jäätelöä, treenannut, nukkunut pitkään ja nauttinut vaan kesästä.

- Aurafesteillä vietin aikaa parhaassa seurassa ystävien ja poikaystävän kanssa.

- Hemmottelu kylpylässä oli myös ihana irtiotto arjesta ja mukava idea poikaystävältäni. Oon ollut niin rentoutumisen tarpeessa, että pysähtyminen hetkeksi ilman stressaamista auttoi mua keskittymään häneen ja nauttimaan olostamme kahden kesken.- Viime viikonloppuna näin ystävää, ketä viimeksi näin I Love Me-messuilla.

#nouwinfluencer #bestofnouw #summer2019


Tykkää-merkinnät

Kommentit

miisa_aleksandra
miisa_aleksandra ,
Kiva postaus kesän kohokohdista! Nähdään taas pian <3
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229