Header

Jag har på känn att jag har gjort ett liknande inlägg tidigare, men listan har ju uppdaterats, haha! 😉

Iallafall tänker jag skriva några rader om serier som jag har sett. Inte alla, men några.


Jag börjar med den första serien som jag började se. Eller om man bortser från PLL som jag inte ens tänker skriva om eftersom den serien inte är riktigt i min smak.

One Tree Hill har jag sett flera gånger trots att den har hela nio säsonger. Säsong 6 och 9 är de bästa säsongerna enligt mig, men allihopan är nog riktigt bra, om man bortser från början av säsong fem, de avsnitten skippade jag att se andra gången jag såg serien. Serien börjar med att karaktärerna går i high school och i sista säsongen är de vuxna som har bildat familj, idrottskarriärer och jobbkarriärer. Jag gillar att serien utspelar sig under en så lång tid och det är en serie som jag tycker att man borde se. Den är kanske inte den mest spännande serien (ibland är den nog riktigt spännande också), men ändå riktigt bra!

The OC är lite samma typ av serie som One Tree Hill men The OC utspelar sig under en mycket kortare tid. Det är riktigt längesen jag kollade denna serie men nu när jag nu började fundera på serier som jag sett så kom jag på denna. Och visst var detta också en riktigt bra serie. Om jag inte minns helt fel så finns det fyra säsonger. Skulle jag vara tvungen att välja mellan denna serie och One Tree Hill så skulle jag nog ändå välja den sist nämnda.

Prison break, den som jag nästan vågar säga att är min favorit. Spännande från början till slut. Det finns fyra säsonger. Det sista avsnittet kom ut i maj 2009. Och i år i April tar dom upp serien på nytt och släpper en femte säsong, åtta år efter. Med samma skådespelare, åtta år senare! Det skall bli så kul att se hur den nya säsongen blir, med tanke på hur serien avslutades i säsong fyra. Jag har höga förväntningar!

Make it or break it kollade jag när jag inte hade några andra serier att kolla. Jag hade inte så höga förväntningar på serien men den var en riktigt skön serie att kolla. Ingen spänning, bara underhållande. Serien handlar om gymnaster och det var kanske en anledning till att jag gillade den. Redskapsgymnaster är ju så duktiga, och det verkar vara en riktigt intressant sport. Detta är en serier man kan kolla strax innan man går och lägger sig! Tyvärr så avslutades serien lite mitt i, när den fjärde planerade säsongen avbröts.

Nashville, serien som du skall se på om du gillar country musik. Serien håller fortfarande på men jag har faktist inte sett den på länge. Jag gissar på att dom håller på med femte säsongen nu och jag har väl sett ungefär fyra. En serie som jag absolut tycker man bra kan kolla, om inte annat så för musikens skull. Jag gillar country musiken, så det var nog en orsak varför jag fastnade för denna när jag började kolla den. Den handlar ju förstås om annat också men serien kretsar kring country stjärnors liv.


Nu tor orken slut att skriva om några fler serier. Dessa serier ovanför är inte alla nödvändigtvis mina absoluta favoriter, men värd att kolla enligt mig! Chicago Fire, Quantico och Shooter är serier som jag just nu kollar. Och dom tre är nog alla på topplistan.

Nu är klockan natt, Godnatt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments