Header

Inläggen kommer inte så tätt nuförtiden, men allt annat har fått komma före. Jag önskar dock att jag skulle vara flitigare att uppdatera så jag har något att se tillbaka på sen.
Sen jag fick sommarlov från skolan har jag mest jobbat och nästan all ledig tid från jobbet har jag spenderat med Pepe i Kållby. Och vi har bara chillat eftersom han nu inte kan göra så mycket ännu efter sin operation. Men han är på bättringsvägen (även nu fast det är en ganska lång tid tills han är helt återställd) och idag kom vi oss till och med iväg en sväng till stan. Vi testade på den nyaste grillen i stan, och det var riktigt gott!
Jag har nu varit ledig tre dagar i sträck och jag har varit hela dagarna i Kållby, vi har sovit, ätit, suttit ute, tvättat P's moped som ska säljas (jag tvättade, han var chef 😉), ätit några glassar, godis och en massa annat. Om man inte kan göra så mycket annat, så kan man ju alltid äta!

Imorgon jobbar jag igen, och de går bra det också! 😊

Inte många andra som plötsligt växt 4cm under några timmar. Men de gjorde han, min Peppe, haha. Som om han inte vore lång nog 😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments