Header

Livet är sommarlov. Även fast jag jobbar så är det otroligt skönt. Är jag inte i jobb så är jag oftast med min favorit. Igår kväll ganska sent åkte vi iväg till hans villa, bara för att vi kunde och ville göra något. Vi satt uppe ganska länge å sen så sov vi läänge imorse. Ikväll jobbade jag och imorgon har jag en ledig dag. Vad månne vi hitta på då. 😊
Sen sist har vi också varit på mat till Fäboda för första gången i sommar. Vi hade bestämt oss för att fira med mat där när Jesper klarar av att sitta i min bil igen efter operationen. Så då blev det så också!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inläggen kommer inte så tätt nuförtiden, men allt annat har fått komma före. Jag önskar dock att jag skulle vara flitigare att uppdatera så jag har något att se tillbaka på sen.
Sen jag fick sommarlov från skolan har jag mest jobbat och nästan all ledig tid från jobbet har jag spenderat med Pepe i Kållby. Och vi har bara chillat eftersom han nu inte kan göra så mycket ännu efter sin operation. Men han är på bättringsvägen (även nu fast det är en ganska lång tid tills han är helt återställd) och idag kom vi oss till och med iväg en sväng till stan. Vi testade på den nyaste grillen i stan, och det var riktigt gott!
Jag har nu varit ledig tre dagar i sträck och jag har varit hela dagarna i Kållby, vi har sovit, ätit, suttit ute, tvättat P's moped som ska säljas (jag tvättade, han var chef 😉), ätit några glassar, godis och en massa annat. Om man inte kan göra så mycket annat, så kan man ju alltid äta!

Imorgon jobbar jag igen, och de går bra det också! 😊

Inte många andra som plötsligt växt 4cm under några timmar. Men de gjorde han, min Peppe, haha. Som om han inte vore lång nog 😉

Likes

Comments