Header

Sen sist har jag hunnit vara sjuk (igen) och sen så har jag ju också varit på resa till Polen. Det blev en jätte bra resa och jag är så glad att jag åkte med på den. Vädret kunde ju ha varit bättre men vi hade det bra ändå! Vi bodde i staden Krakow och besökte bland annat Auschwitz. En intressant dag var det.
Själva staden Krakow var jätte fin och jag blev positivt överraskad. Fräsch stad med många turister, bra shopping, restauranger, cafeér och en fin stad att bara strosa runt i.

Bästa resesällskapet! 👆🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var jag så taggad att få åka till boxen och träna igen. Jag har hållit upp med både back- och front squat nu i några veckor på grund av att det gör så ont i mitt höft. Idag testade jag på nytt men icke, fortfarande lika ont. Får försöka göra nånting åt det nu och hoppas på att det blir bättre. Men fortfarande var det kul att träna där igen, och det finns ju såå mycket annat än squat att träna och jag ser så fram emot sommaren och alla träningar vid crossfit.

Nu skall jag läsa på hälsa prov, det är jag inte lika taggad för.

En bild från sommaren

Likes

Comments

I onsdags åkte vi iväg till ylläs och just nu sitter vi i bilen påväg hem. Vi har haft några sköna dagar där med huvudtemat för resan, skidåkning. Vi har skidat själva och på lördag var vi och hejade på visma ski-classcis sista tävling, ylläs-levi. Vi hejade förstås på ski team mäenpääs egna åkare, och det gick fint för dem!
Sen har vi ju förstås också ätit en massa gott, det hör ju till!

Likes

Comments