Header

Helgen var toppen!
Lördag gjorde jag så lite som möjligt. Vädret var fint så jag satt ut i solen en stund innan jag åkte till Kållby. En skön kväll med pizza, gott och film.
Söndag gjorde jag en roolig träning vid boxen och sen spenderade jag även söndagskvällen i Kållby.
Nu tillbaka i vardagen igen. Men endast tre normala skoldagar denna vecka så det ska väl gå bra. Imorgon och på tisdag har vi studiedagar i kronoby inför polen resan som vi gör i April.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna vecka börjar lida mot sitt slut vilket känns skönt. Allt med skolan att göra har blivit gjort och jag kan imorgon ta en efterlängtad helg. Jag har suttit med näsan i boken hela kvällen för att ha den klart tills imorgon. Jag hann med marginal dessutom så nu skall jag ta det lugnt en stund innan jag tar natt.
Igår hade jag min första körlektion, alltså min allra första gången bakom ratten. Det kändes smått läskigt må jag erkänna men visst skall väl jag också lära mig köra. Det känns som att det är liite närmare nu iallafall tills jag fyller år när jag nu fått börja övningsköra.

Likes

Comments

Jag har länge tänkt skriva ett inlägg. Men så har det lämnat igen. Ja har faktiskt att skylla på. Jag hatar att inte hinna med det jag vill. På den senaste tiden har träningen tyvärr kommit i andra hand, och det märks på mitt humör vissa dagar.
Skolan och alla dess skolarbeten. Bilskolan har jag också börjat med. En studieresa till Åbo var vi två dagar i förra veckan. Den kommande veckan vill jag helst av allt skall vara över redan nu. Ibland så gillar jag verkligen inte skolan och just nu så är det en sån period. Det fick jag konstaterat nu i helg. När vädret har varit som bäst, då har jag suttit inne och skrivit på en skoluppgift i historia, läst en bok och gjort andra läxor. Inte för att klaga, men jag skulle helst ha gjort något annat!

Han är ju dock väldigt bra och gjorde också helgen bra trots alla skolarbeten!❤

Likes

Comments

I torsdags blev jag så led mitt hår så jag ringde Sandra och frågade om hon kan klippa det på fredag. Sagt och gjort så åkte jag dit på fredag och hon kapade håret några centimeter. Så otroligt skönt och jag blev riktigt nöjd.
Tack Sandra!

Likes

Comments