Header

Jag har inte varit så imponerad av bidragen i årets melodifestivalen. Men det finns en låt som jag tycker sticker ut och som jag gillar riktigt mycket!

- Wiktoria - As I lay med down -

Hon har ju en helt sjukt bra röst, och låten gillar jag också. Det är en sån låt som jag gärna skulle träna till!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Såhär 👆🏼 såg gårdagen ut. Vi skidade ut till villan och där grillade vi korv och åt gott. Ganska kallt var det men annars mysigt! Skönt att ha varit ute i helgen också.
Nu är jag ju ledig hela veckan eftersom det är sportlov, så efterlängtat. Imorse åkte jag till boxen och träna. Jag gjorde open17.1 även fast jag nu inte är anmäld till Open. Träningen var iallafall riktigt tuff, tyngst på länge enligt mig!
Resten av dagen har jag suttit och läst och skrivit en typ av recension till boken. Mindre kul var de!

Likes

Comments

Jag har blivit så bortskämd med väldigt lite skolarbeten, timmar och läxor på den senaste tiden. Så att läsa på ett prov hela kvällen känns allt för mycket begärt. Jag har varit tvungen att bara skumma igenom alla anteckningar i geografi för att hinna läsa på allt till provet imorgon, som vanligt börjar jag läsa kvällen, alltså alltför sent för att noggrant kunna läsa på allt. Men geografi är ju inget ämne jag satsar på att få topp vitsord i så det går som de går!
Jag hann (eller egentligen hann jag ju inte, men annars hade jag aldrig orkat läsa på prov) vara och träna efter skolan också. Det var en kul träning idag, även fast det var teknikträning.
Nu tar jag natt!

Apelsiner är något som jag äter extra mycket just nu, då gott!

Likes

Comments

En bra helg är slut och jag vill inte riktigt ta natt ännu och acceptera att det är måndag imorgon. Så jag ska sitta uppe en stund ännu och ta ut det sista av helgen.

På lördag fick man ta med en vän till Crossfit och jag fick med mig Jennie. Det var ett så roligt pass och också så kul att Jennie följde med.
Idag så har jag varit och kollat på Fäbodaloppet, ätit vid Frenkku och sen har jag varit hela kvällen i Kållby med Pepe. Skön söndag!
Nu hoppas jag bara att den kommande skolveckan går snabbt så att jag kan ta sportlov i en vecka, de ser jag fram emot!

Crossfit i lördags // Kusinen Ida som spurtar i mål på dagens Fäbodalopp.

Likes

Comments

Idag var det ju annorlunda program i skolan i och med att det var penkkis. Abi:na hade ordnat bra program med pirat tema. Jag var så trött när jag kom hem från skolan och att börja läsa på tyska prov lockade verkligen inte! Jag kom mig just och just iväg och tränade, men glad att jag kom mig iväg. Träningen ger alltid så mycket mer energi och jag orkade läsa en stund på prov när jag kom hem.
Jag älskar att lära mig ett nytt språk som tyska, men helst skulle jag bara rada upp orden efter varandra och skippa grammatiken. Dock så är ju tyska ett relativt lätt språk att lära sig och själv skulle jag nog tro att jag klarar mig bättre på tyska än på finska. Sorgligt men sant med tanke på att jag läst finska i ca. 10 år och tyska i knappa 2 år. Typiskt otur att vårt andra inhemska språk är ett av dem svåra språken.

Med en bild från dagen, säger jag Godnatt!

Likes

Comments

Nu skall jag försöka ta nya tag med bloggen, får se hur det går. Jag har blivit frisk från förkylningen så jag tycker det passar bra med en ny start nu, haha.
De senaste dagarna i skolan har varit väldigt lugna, jag har haft max 2 lektioner/dag. Men snart blir det ändring på det, i och med att vi byter period nästa vecka får jag ett ganska fullt schema, med dessutom jobbiga ämnen.

Idag kunde jag också fara och träna igen efter en veckas paus. Jag steg upp 05:45 och 06:15 var jag på plats vid boxen för att göra morgon intervaller på roddmaskin. Så jobbigt att stiga upp imorse men också så värt det sen när man har tränat klart innan skolan. Har dock varit trött hela dagen i skolan eftersom det blev en så kort natt, men det tog jag igen med lite (läs; mycket) sömn efter skolan. Lite provläsning borde jag hinna med ännu ikväll och sen är jag nöjd!

Likes

Comments

Jag har dragit på mig en ordentlig förkylning. Fy vad tråkigt säger jag bara. Jag hade som tur en kort skoldag idag så jag orkade mig igenom den. Men imorgon kommer jag nog att vara hem från skolan, och så hoppas jag att det inte blir en så utdragen förkylning.
Det finns ju inte så mycket att hitta på när man är sjuk, så jag har suttit i soffan och kollat serier, tv och sånt. Så lär väl morgondagen också se ut.

Messi har lika som jag legat i soffan hela dagen och kvällen. Visst kan han vara söt ibland! 😍

Likes

Comments