Header

Nu när julhelgen är över tänkte jag försöka få ihop ett inlägg.
Julaftonen började jag med träning vi boxen, en riktigt kul och ting xmas wod. Sen åkte jag hem och duscha och iväg till jobbet. Där behövde jag inte vara längre än en timme så de var skönt att få åka hem tidigare när det ändå var julafton. Efter jobbet åt vi julmat och bra tog det lugnt innan resten av syskonen och Pepe kom hit på kvällen. Vi avslutade julafton med Musik i julnatten i Kronoby kyrka.
Ser nu att jag verkligen inte har typ en endaste bild från julhelgen.

På juldagen hade vi ännu en julmiddag här hemma hos oss. Vi kom på att vi skulle fara å skrinna så hann vi också göra.
Igår åkte mamma och pappa iväg till Ylläs så nu är de bara jag och Pernilla hemma. Gårkvällen spenderade jag i Kållby hos Pepe. Vi åt chips och kollade Ensam hemma 4, haha! Ett skönt avslut på julhelgen.

Idag tog jag på mig skidorna för första gången iår!! Och for och skidade med Sandra. Det blev en kort tur och efteråt for vi hem i spa, så skönt!

Tills nästa gång skall jag försöka komma ihåg att ta några bilder. Så kanske det inte är lika länge tills jag tittar in här nästa gång!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag äntligen (nästan) fått jullov. Bara julfesten kvar imorgon kväll. Sista provet för i år skrev jag idag, otroligt skönt var det att lämna upp det provet.
Alltid innan jag gör ett blogginlägg kollar jag först ifall jag har några bilder att sätta upp, annars är det inte någon vits att ens fundera på att skriva något. Idag hittade jag bilder från i helgen då vi lördags var en snabb sväng till Haparanda. Roligt att göra något annat en vanlig lördag ibland också.

Likes

Comments

Som bäst är det provvecka på gång i skolan. Hittills har jag bara skrivit ett prov, så jag har haft en rätt så lugn skolvecka. Men imorgon har jag det värsta provet av dem alla, Finska! Så ikväll lär jag sitta hela kvällen framför skolböcker. Som tröst har jag köpt naturgodis till mej själv, det kanske ger mej lite extra energi.

Sen senast har jag varit på julmys till Elin, sett Lucia i skolan, julshopping med Pernilla och cafe med Pernilla, Pamela och Millie.

Likes

Comments

Idag åkte vi till Nykarleby för att kolla på en skidtävling som Hannes var med i. Även några farbröder och kusiner tävlade där idag, så vi hade nog att heja på. 😊 Men frös gjorde jag iallafall, fastän de bara var -3 grader, jag har blivit så frusen nu för tiden.
Efter tävlingen for jag med Sandra till Mr.Bank och äta, jag åt en sallad och den va god!

Likes

Comments

En ledig dag mitt i veckan har inte varit så fel.
Igår kväll fick jag fara i jobb några timmar och efteråt kom Pepe hit till mitt. Vi bara tog de lugnt, vilket också är skönt att göra efter att man varit i jobb.
Idag kom jag mej iväg och träna, på ett teknik pass till och med, inte mina favorit pass eftersom det är såå svårt! Jag skulle behöva åka på flera teknik pass men jag håller mej gärna borta från boxen på tisdagar då det är de som gäller, tyvärr!
Nu håller jag som bäst på och gör julstjärnor (eller jultårtor som dom faktist heter), och det får avsluta denna självständighets dag.

Jag gillar min nya läxhörna, här är det bättra än i soffan att göra läxor!

Likes

Comments

Igår tog mamma och jag äntligen tag i mitt rum. Vi for till stan och inhandlade ett skrivbord, stol, matta, lampa, kuddar och annat smått. Och jag blev så nöjd med slutresultatet. Ännu fattas det tavlor och gardiner, men det tar vi en annan gång!

Likes

Comments