Header

Bloggen håller på att dö ut, men jag tänker kika in här ändå, när jag känner att jag har lust för det. Lillajuls helgen kom och gick, och jag hade en trevlig helg!
Nu har redan halva denna vecka gått, och jag ser fram emot helgen. Jag gillar helgerna så mycket nu för tiden. Även fast skolan nog också går helt okej nu, jag har en rätt så lugn period.
Imorgon har vi skol innebandyturnering, vet int varför jag ens är med, det kändes ganska ringrostigt på träningarna igår. Jag har inte spelat innebandy på ett år så att.. Men det blir väl nog kul ändå!

Två bilder tagna sen senast. Pleppo 2 och pepparkakor som vi tutorer bjöd på i skolan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså dessa dagar som jag har varit sjuk har varit så otroligt långa och det är ju så tråkigt att bara sitta hemma. Äntligen är jag på bättrings väg så imorgon skall jag nog fara till skolan. Det blir ju kul att träffa lite människor igen. Märkte nu också att jag blir jätte fort rastlös, speciellt om jag vet att jag inte kan göra så mycket och att jag borde bara ta det lugnt.
Imorgon efter skolan skall jag till Vasa också, de blir kul!

Likes

Comments

Typiskt nog så har jag lyckats bli sjuk. Jag var imorse och tränade, ganska dumt av mig när dagsformen inte var riktigt på topp, lite sjukhals och sånt. Och
efter det så blev det bara värre och här sitter jag nu med feber. Huvudvärk, frossa och värk i kroppen. Så resten av dagen har jag spenderat i soffan och sängen. Jag lämnar hem från skolan imorgon och hoppas på att de går om snabbt. Jag har ingen lust att vara sjuk länge!

Annars så har iallafall min helg varit bra. Men det har varit dåligt med några bilder dock...

Likes

Comments

På torsdag kväll hade vi några tjejer som umgicks i högstadiet bestämt träff. De var så roligt att träffa dem, även fast jag nog har nu som då träffat de flesta av dem, men roligare att vara samlad allihopan. Vilken tur jag hade som fick gå fyra år i skolan med dessa!

Likes

Comments

Jag har flyttat in hos Sandra och Toffi nu i några dagar när mamma och pappa är på resa, så att jag inte behöver bo ensam hemma. Jag har varit här sen lördakväll(natt), och är här tills imorgon tisdag.

Ikväll vandrade jag iväg till crossfit, klädd i många lager kläder, jag har blivit så frusen på den senaste tiden så jag klädde mig så att jag säkert inte skulle behöva frysa. Det var faktist riktigt skönt att sen gå hem från gymmet. Det är ju inte så långt här från S och T's till boxen, så det var en lagom promenad!

Inga läxor har jag tills imorgon så nu ska jag njuta av en helt ledig kväll, utan några måsten!

Hon till vänster han jag vara på cafe med på Lördag, det va trevligt!

Likes

Comments

På torsdagkväll så åkte jag först till boxen på ett träningspass, sen åkte jag till Sandra och Toffis. Jag har ju inte varit dit sen dom flyttade in, så de va roligt att få se hur dom har det. Sandra bakade bullar medan jag såg på. Sen väntade jag med att åka hem innan bullarna var klara, haha 😂
Igår så jobbade jag efter skolan, sen kom Pepe hit och vi kollade serie och bara tog det lugnt, som vanligt då!
Idag skall jag umgås en stund med Emelie, de blir kul eftersom det är så längesen jag varit med henne.

Likes

Comments

Jag har haft en riktigt lugn dag. Jag skrev prov i hälsokunskap från klockan 8, som för övrigt var ett relativt lätt prov. Sen hade jag tre håltimmar på raken innan jag avslutade dagen med en lugn lektion. Jag hade tänkt att jag skulle vara produktiv på de tre håltimmar jag hade men istället gjorde jag absolut ingenting, skönt det också!

Ikväll har jag däremot fått gjort mer. Jag har hunnit läsa på fyra kapitel till biologi provet, som jag inte har förrän torsdag. Jag tror faktiskt det är första gången jag läser till ett prov mer än en dag på förhand, men det behövs för jag tycker att dehär med cellen är så svårt!

Sen var jag också på gym med Sandra ikväll. Hade inte alls tänkt träna idag men så fick hon med mig ändå, vi bestämde oss för att också göra ett besök till Robert's coffee efter att vi tränat klart. Träning och sen något gott kan ju aldrig bli fel.

Likes

Comments

Två av fyra prov är skrivade,där en av dem är finska. Så otroligt skönt att ha det undan, även fast det gick allt annat än bra. Att skriva om sophantering på finska är ju inte så lätt när man just och just kan det på svenska 😂
De senaste dagarna har gått åt till provläsning och bokläsning. Och däremellan har jag också hunnit smygstarta julen lite med Glögg och pepparkaka.
Ikväll har jag hunnit vara och träna vid boxen, tuung träning idag! Så resten av kvällen skall jag göra då lite som möjligt.

Likes

Comments