Header

Ännu en bra men alltför kort helg till ända.
Imorgon börjar provveckan så största delen av dagen har gått åt till provläsning. Men fyra tiden tog jag en paus i läsningen och for till stan på cafe med Jennie och Mia. Sen for vi och köpte lite thai-mat också som vi sen åt vid Jennies samtidigt som vi kollade gamla bilder. Det blev en rolig kväll, alltför längesen jag träffat dem! När jag kom hem igen fortsatte jag med provläsningen, och nu tar jag natt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Några bilder från idag och igår.

Igår kväll var det invigning av det nya köpcentret här i stan; Jakob center. Verkligen ett ansiktslyft för Jeppis. Så där spenderade jag kvällen och jag hittade också några plagg som följde med hem.

Idag efter skolan åkte jag också in till stan, denna gång med Pepe som skulle ha några grejer. Vi åt också pizza på Mr.Bank och senare besökte vi också Robert's coffee. Såå mysigt café ju, och godaste glassen har dom också! Detta behövdes ikväll. Jag var på så dåligt humör i skolan idag men efter ikväll så känner jag att det blev en riktigt bra dag ändå!

Likes

Comments

Så sjukt trött varje måndagsmorgon, eller ja i princip varje morgon är det nog väldigt jobbigt att ta sig upp ur sängen, speciellt nu när det är så mörkt på mornarna. Men bara jag kommer igång så går det nog helt bra ändå. Fick idag också veta att jag blev godkänd i filosofi kursen, alltså vilken lättnad! Jag hade ju inte orkat skriva om filosofi. Även fast det bara var med en vääldigt liten marginal som jag blev godkänd så är jag nöjd.
Träning och en stund i spa har jag hunnit med ikväll, och nu sitter jag med läxor. Helt ok måndag faktist.
Helgen var också riktigt bra, jag har jobbat, spenderat en kväll med mina vänner från Esse/ nuvarande kalajoki bor😜, och Lovisa. Och jag tycker att kalajokiborna kan kom tillbaka till Pg snart 😉 Sen har jag också hunnit vara på us i Kokkola och igår var jag hela kvällen i Kållby. Vi cyklade bland annat och kollade var jag bodde förut, har nog inte varit där på flera år, så de va trevligt! 😀

Likes

Comments

Jag var så uttråkad idag så jag hörde om någon ville följa med på cafe till Skorpan. Emma följde med och det var så roligt att få sitta å prata med henne, de blir ju allt mer sällan, så sånt är guldvärt en vanlig torsdag. Man måste ju ta vara på dessa lediga dagar nu också.😊
Skorpan är ju nog absolut stans mysigaste café 😍

Likes

Comments

Kom just hem efter en av de tyngsta träningarna på läänge. Jag blev helt utan energi. Men så skönt efteråt, eller helt ärligt så mådde jag riktigt dåligt strax efteråt men nu börjar jag känna av den sköna känslan efter träning. Vad som händer resten av dagen vet jag inte ännu men nu skall jag iallafall vila.

Det har blivit två F&B besök i helgen, uups! 🙈

Likes

Comments

​Ikväll har jag njutit av att inte behöva läsa på något prov eller någon inlämningsuppgift att skriva. Bara vanliga läxor, vilket kändes som väldigt lite för en gångs skull. Denna vecka har varit allt annat än skön och varje kväll har jag känt mig så stressad. Idag skrev jag filosofi provet, och jag kan ju bara hoppas på att jag får godkänt. Men mina förhoppningar är inte alltför höga. Nästa vecka blir betydligt lugnare med prao måndag, tisdag och sen resten av veckan har vi ju höstlov. Så ingen skola alls nästa vecka, skönt!

Kvällen har bestått av träning vid boxen och efteråt satt jag en lång stund i spa. Sen gjorde jag ännu de läxor jag hade kvar att göra. Och nu skall jag klicka igång en serie något, det har jag inte hunnit med på hela veckan, så nu behöver jag det!

Likes

Comments

Avslutade denna helg med en skön söndag. Jag sov jätte länge och klockan två for jag iväg till boxen på ett träningspass. Sen gjorde jag liite läxor och till kvällen for jag till Kållby och vara med Pepe. Åt gott och kollade serie, mycket mer än så gjorde vi inte, men bra det också!

Känner mej ändå inte riktigt redo för en ny skolvecka, har på känn att det kommer bli en jobbig en. Denna vecka skriver jag två prov som jag missade när vi var på resa, matte och filosofi, usch säger jag bara!

Likes

Comments

Efter skolan åt mamma och jag mat vid Frenkku idag, eftersom de bara e vi som e hemma, det smakade bra såhär på en vanlig tisdag. Sen till kvällen hade jag, Viktoria och Andrea bestämt träff på det ny öppnade kafét, Kaffia. Så roligt som alltid att träffa dem och jag är så glad att vi fortfarande håller kontakten fastän vi inte går i samma skola längre. Där på Kaffia satt vi och pratade i lite över en och en halv timme, sånt tackar man ju inte nej till en tisdagkväll!

Likes

Comments

Måndag igen efter en bra helg. I helgen jobbade jag ju förstås både fredag och lördag men jag har också hunnit vara å kolla på crossfit tävling vid boxen, kollat Jaro match, ätit Frenkku och umgåtts med Pepe. En bra helg enligt mej! 😀
Ikväll kom jag mej iväg på ett pass till boxen, och tur var väl det för annars hade jag nog somnat på soffan. Nu ska ja ta tag i läxor.

Likes

Comments