Header

En riktigt jobbig skoldag. Så sjukt trött har jag varit idag också. Om man frågar mina klasskompisar säger väl de att det ända ja säger i skolan är att jag är trött och att jag fryser. Trött får jag väl skylla mej själv men att jag fryser är inget jag kan göra något åt, ibland är det bara så sjukt kallt i skolan.
Jag skulle egentligen ha slutat 13.40 idag, men jag var tvungen att göra en hörförståelse i engelska som jag missade när vi var på resan. Den gick så dåligt, tankarna var på någon helt annan plats och jag kunde inte alls koncentrera mej. Hoppas på bättre koncentration på engelska provet som jag har imorgon. Full dag imorgon igen när det är provposition, och sen ännu till jobbet efter skolan och sen efter de kan jag äntligen ta helg, efter en intensiv vecka känns de som. Eller ja helg och helg, jag jobbar ju nog lördagkväll också men de ska nog gå bra!

Jag var tvungen att köpa Naturgodis till mej ikväll så jag skulle orka med provläsningen, så gott!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Temat på hälsokunskap i skolan är just nu "stillasittande". Så visste ni att... 'Stillasittande är lika farligt för hälsan som övervikt och rökning'. Detta gäller då för mycket stilla sittande. Och man menar att 7h/dag skall vara okej att sitta men allt över det ger skada. Så med skylten nedan försöker vi få alla i skolan att inte sitta alltför mycket, haha 😂 Dock så tror jag nog att sofforna lockar mera i skolan än att åka ut och röra på sig, även för mej 😉
De va lite onsdags fakta för den som var intresserad, om man väljer att tro på det är ju en annan sak, hehe!

Annars så har ja haft en väldigt skön skoldag idag, med två håltimmar mitt på dagen. Sen ikväll har jag varit till boxen på ett monster pass också. Och nu skall jag ta tag i lite läxor och kaanske provläsning också.

Likes

Comments

Hej på er!
Tanken var att jag skulle göra många inlägg under resan men nepp, det lämnade helt. Jag vill så gärna komma igång med bloggandet igen, för det är så roligt att ha något att se tillbaka på sen.
Så nu skall jag verkligen försöka att få upp några inlägg i veckan iallafall (bara för tin skull Elli, typ! 😆), vem vet, kanske de blir uppdatering varje dag. Vi får se!

Några bilder från den sköna veckan i Mallorca, jag njöt verkligen!
Men nu som bäst är det provvecka och jag är tillbaka i verkligheten.

Likes

Comments

Hallo, de börjar kanske vara dags för mej att uppdatera här nu. Det börjar ju vara en stund sen. Jag har nog ingen ursäkt heller, och tid har jag nog haft men de har bara lämnat. Eller ja, otroligt trött har jag varit alla dagar den senaste tiden. Jag har nästan varje dag somnat efter skolan. Mestadels går kvällarna åt att göra läxor, träna, sova och kolla serie, typ!
Men nu tar jag en vecka ledigt från skolan och jobb, och åker iväg till Mallorca. Jag skall försöka tänka så lite som möjligt på skolan denna vecka, även fast jag har en provvecka som väntar då jag kommer hem. Men det tar jag då!

Några bilder från de senaste..

Likes

Comments

Vi hade en såå bra helg i Stockholm, skönt att komma bort även fast det bara var en kort trip över helgen. Som ni ser på bilden så hittade vi en hel del vid Mall of Scandinavia. En riktig lyckad shopping dag hade vi på Söndag. Vi kom hem sent natten till Måndag. Så skoldagen i måndags blev en jobbig en efter bara fyra timmars sömn. 

Likes

Comments

Idag sprang vi då tjejmilen här i Stockholm. Hela milen gick jätte lätt men vi sprang ju också i ett jätte lugnt och skönt tempo. Så snabbt har nu aldrig 10km gått förut. En riktigt rolig men intensiv dag. Många kilometrar gåendes, har vi inte sprungit så har vi gått från ett ställe till ett annat. Så både benen och hela jag är så trött nu. Vi kom just tillbaka till hotellet efter att ha varit och ätit. Så nu blir det bara chill resten av kvällen så vi orkar shoppa imorgon.


Likes

Comments

Just nu sitter vi på Vasa flygfält och väntar på att få hoppa på flyget till Stockholm. Det skall bli så skönt med en ledig helg i Stockholm, med ett roligt gäng också!

Likes

Comments