Header

Varför är man så trött på dagarna och efter skolam, men sen när jag skall börja sova så är jag hur pigg som helst! Ville bara somna på soffa ikväll innan jag kom mig iväg och träna. En ganska skitdag i träningsväg, om jag får säga så. Så kan det också vara vissa dagar! Nya tag imorgon.
Godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fram tills klockan fyra idag låg jag bara i soffan och sov typ. Kände mig riktigt hängig eftersom jag har en förkylning just nu. Men det är nog mycket bättre en vad det var igår, så jag bestämde mig för att ändå fara träna till boxen idag. Och hoppades på att förkylningen iallafall inte skulle bli värre. Det gick riktigt bra och om något så skulle jag säga att jag känner mig friskare, får hoppas på att det fortsätter så. Sen hem och duscha och sen till Fäboda en sista gånge denna sommar på mat. Där åt vi super goda pizzor.

Nu är det bara läxorna som är ogjorda och så var även denna helg slut.

Likes

Comments

Började veneziansk firandet på jobbet. Fortsatte inte sen heller med något större firande. Marie hämtad mig från jobbet och vi handlade en massa gott. Sen åkte vi hem och gjorde mat och åt gott. Så i år firade jag hemma med Sandra & Toffi, Pernilla & Villi, och Marie. Skönt så eftersom jag inte efter jobbet hade orkat fara någonstans.

Hittade några bilder som jag inte publicerat här på bloggen. TVå från en kväll med fin himmel och en från när vi tutorer var med ettorna vid Pörkenäs.

Likes

Comments

Äntligen fredag. Skönt även fast jag jobbade både ikväll och imorgon. Bilden över föreställer när vi har gjort vår "sale-rejso". Varje fredag i skolan går vi den några hundra meter långa sträckan till Sale för att köpa något gott, typ höjdpunkten i skolveckan. 😂 Men för övrigt så var denna skoldag också väldigt skön, känns som om vi inte gjorde något vettigt alls. Vilket jag tycker är ganska skönt!

Likes

Comments

Hehe de blev många svartvita bilder idag, men på dessa hade jag ett så konstigt solljus i ansiktet så det blev bättre med svartvitt.

Jag skrev ju tidigare ikväll hur trött jag var. Men vet ni, nu känner jag mig så mycket piggare. Tacka vetja roliga träningspass vid Crossfit Jeppis. Det var såå tungt idag men så skön känsla efteråt. När vi var klara med passet tog jag och Lovisa ut foamrullarna och låg där ute i solen och rullade musklerna och strechade. När jag kom hem hade jag energi att göra klart alla läxor också, så nu ska jag kolla någon serie eller nått, det börjar vara länge sen!

Godnatt!

Likes

Comments

Ser ganska pigg ut på bilden ovan men blääh vad jag är trött. Skoldagarna går nog ändå helt okej, om man bort ser från filosofi lektionerna som är som ett sömnpiller. Men i övrig går det nog helt bra att vara där när man träffar folk osv. Men att sen börja göra läxor när man kommer hem, så tråkigt. Jag kan gå i skolan på dagen bara jag på kvällarna får vara ledig från allt som heter skolan, då skulle jag vara nöjd! Men tyvärr hamnar jag nog att ta tag i läxorna även denna kväll, hur välgjorda dom bli är en annan sak. Sen senare ikväll skall jag lämna skoltankarna och åka och träna, bra så!Likes

Comments

Ääntligen lite sol!😍

Visst kan Messi vara söt ibland också!

Imorse när jag åkte skolan var det mulet och grått som vilken dag som helst de senaste veckorna. Men när jag slutade skolan var det riktigt toppen väder, humöret höjs ju snabbt lite när solen tittar fram. Jag gjorde snabbt läxorna när jag kom hem (skönt att ha undan dem tidigt, jag lämnar dem vanligtvis till sena kvällen) och åkte sen iväg till crossfit och tränade med Lovisa. En rätt så bra dag med ett nytt PR till och med, såna dagar så blir ju träningen såklart lite roligare. Marie hämtade mej från träningen eftersom ingen annan kunde, så efteråt åkte vi hem och gjorde smoothie och chillade i soffan resten av kvällen. En rätt så skön dag skulle jag säga!

Likes

Comments

Från och med den helg som varit är det bara mamma, pappa och jag som bor här hemma. Det känns lite konstigt att plötligt från sju stycken här hemma, bara bli tre. Eller ja, Sandra flyttade ju redan i mitten av juli. Hannes i helgen, Pernilla åkte igår till Vasa,( men hon kommer ju förstås hem till helgerna), och Viktor åkte igår iväg på träningsläger och efter det tar han flyttlasset och drar till Sverige. Lite skönt är det ju men också såklart lite tråkigt, eftersom jag faktiskt ibland är lite sällskapssjuk. Båda har sina för och nackdelar men visst blir jag väl van med detta också. 😄

Likes

Comments

En vecka sen jag sist tittade in här. Har inte gjort mycket denna vecka, jobbat och mest legat på soffan haha. Förutom en sväng till kokkola i tisdags. Jag har också vilat från träningen nu i en vecka, mina armar fick sig nog en ordentlig smäll på murph så vila behövdes. Men idag åkte jag, Mirjam och Sandra till boxen och tränade. Tungt som bara den men skönt att kunna träna igen! Efteråt åkte jag och Mirjam och köpte ingredienser till smoothie. Mirjam gjorde en jätte god smoothie, ny favorit! Min smoothie blev totalt misslyckade, tyvärr.

Den gröna smoothien är den som Mirjam gjorde. Den innehåller vaniljyoghurt, avokado, frusen mango, papaya, ananas och banan.

Likes

Comments